Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 1510 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by NUTCRACKER Yazıyı Oku
    1 lot baglayin kisa zamanda kendini gosterir.
    Çağlar hocamın bahsettiği sorunu anladım, bunu düzeltmeden denemenin mantıksız olduğunu anladım..

Fakat temeldeki simple yöntem oldukça etkili ve kullandığım bir yöntem..
    Örneğin btc günlük grafikde bugün %6 kazandım aynı kodla.
    bu yöntemi ve hisse.net-ideal forumu adını tanımadığım birisinden ayaküstü bir sohbetde öğrendim.
    Bir süredir hisse ve btc de manuel kullanıyorum. geçmiş de yapamadığım karları yapmaya başladım fakat her zaman ekran başında olamıyorum bir şekilde sistemleştireceğim. Bu sistemi tanıyan arkadaş burayı okuyorsa bana ulaşsın lütfen

Alıntı Originally Posted by Sistemci Yazıyı Oku
    Çağlar hocamın bahsettiği sorunu anladım, bunu düzeltmeden denemenin mantıksız olduğunu anladım..

bu yöntemi ve hisse.net-ideal forumu adını tanımadığım birisinden ayaküstü bir sohbetde öğrendim.
    Bir süredir hisse ve btc de manuel kullanıyorum. geçmiş de yapamadığım karları yapmaya başladım fakat her zaman ekran başında olamıyorum bir şekilde sistemleştireceğim. Bu sistemi tanıyan arkadaş burayı okuyorsa bana ulaşsın lütfen

Hangi sehirde öğrendiniz?
    Write less do more..

3.  Alıntı Originally Posted by PROGRAMMER Yazıyı Oku
    Hangi sehirde öğrendiniz?
    kordon, twitter davetinden gelenlerden, siz misiniz

kordon, twitter davetinden gelenlerden, siz misiniz
    Dünya küçük, çok güldüm
    Ben değilim ama ordaydım, eski patronumdu o kisi. Turkiyede degil artik..kendi yazarsa yazar adını ben yazmayım.
    Write less do more..

5. Erhan bey Biraz geçiktim ama Geçmiş olsun Acil şifalar .

Sn Sistemci, grafik üzerindeki çizgi hhv9+llv9 /2 bir diğer adı ise donchian orta bant, tek başına kullanılamaz , Sn Kosa nın dediği "Çöpe at. Yada robota bağla bat." korkarımki doğru. kazandıysanız bile bu tesadüftür. aslında bu banta ilave olarak üst ve alt bantla beraber ve yanında en az bir oscilator ile kullanıp belki bir sonuç elde edersiniz. mantığı x periyoddaki en yüksek fiyatı geçerse al yada en düşüğü geçerse sat dır. orta bant yani sizin kullandığınız çizgi stop noktası olarak kullanılır.

sizde gerçekten merak ettiğim bir konuya değinmişsiniz , biraz anlatırmısınız etherium kazma olayını lütfen .

6.  Alıntı Originally Posted by drleo66 Yazıyı Oku
    Erhan bey Biraz geçiktim ama Geçmiş olsun Acil şifalar .

Sn Sistemci, grafik üzerindeki çizgi hhv9+llv9 /2 bir diğer adı ise donchian orta bant, tek başına kullanılamaz , Sn Kosa nın dediği "Çöpe at. Yada robota bağla bat." korkarımki doğru. kazandıysanız bile bu tesadüftür. aslında bu banta ilave olarak üst ve alt bantla beraber ve yanında en az bir oscilator ile kullanıp belki bir sonuç elde edersiniz. mantığı x periyoddaki en yüksek fiyatı geçerse al yada en düşüğü geçerse sat dır. orta bant yani sizin kullandığınız çizgi stop noktası olarak kullanılır.

sizde gerçekten merak ettiğim bir konuya değinmişsiniz , biraz anlatırmısınız etherium kazma olayını lütfen .

Hocam eth madenciliği detaylı bir konu tabi, sorunuz olursa yanıtlarım ayrıca ama aşağıdaki link de hemen hemen tüm bilgiler var gibi. Pratik de karlılık için 6-7 ayda yatırımı amorti ettiğini söyleyebilirim. Elbette geçmişe bakarak gelecek de birebir aynısı olur diyemeyiz ama daha iyisi olma ihtimalide yüksek gibi görünüyor.Ben yatırım yaptığımda ekran kartlar karaborsaydı, maliyetim yüksek oldu biraz ama şimdi daha uygun maliyetler söz konusu.

https://www.technopat.net/2017/06/28...iligi-rehberi/

Tek başına kullanmama konusunda haklısınız, mevcut haliyle repaint yaptığı da doğrudur. Fakat çöp olduğunu düşünmüyorum. Eğer bana herhangi bir sembol grafiğinde günlük de başarısız olduğunun resmini atarsanız kabul ederim ama

Bakın bu 100 endeksi, pazartesi al verdi. Bu sabah overall X 4 ile daldım piyasaya sonuç yine süper oldu
    Şansla ilgili olduğunu düşünmüyorum..

7. Sn Sistemci

Makaleyi okudum teşekkür ederim, ilginç bi konu.

öğrenmek istediğim bir şey var aşağıdaki grafikte Eylül 8-11-12 de çizginiz 109300 civarında bir yerde , ve 8eylül sat 11eylül al 12eylül sat , üç sinyal var bu sinyallerde hangi fiyattan ve nezaman alış satış yapıyorsunuz bu kısmını anlatabilirmisiniz lütfen.

8.  Alıntı Originally Posted by drleo66 Yazıyı Oku
    Sn Sistemci

Makaleyi okudum teşekkür ederim, ilginç bi konu.

öğrenmek istediğim bir şey var aşağıdaki grafikte Eylül 8-11-12 de çizginiz 109300 civarında bir yerde , ve 8eylül sat 11eylül al 12eylül sat , üç sinyal var bu sinyallerde hangi fiyattan ve nezaman alış satış yapıyorsunuz bu kısmını anlatabilirmisiniz lütfen.

o tarihlerde böyle bir sorunum yoktu çünkü bu yöntemi kullanmıyordum o zaman
    11 Ekimden bu yana kullanıyorum, hisselerde ve endeks yönü tespitinde, en çok da coinlerde kullandım o günden bu yana.
    son 10 gündür de hisselerde de kullanıyorum, viop da ise siftah yapamadım daha.
    coin de komisyonlar daha yüksek, kesişim fiyatı önceden bildiğim için Maker emir vermeye çalıştım hep, kesiştiği zaman alert alıp biraz izleyip yönü kestirmeye çalışıyordum. Yinede yön değişirse poz değiştiriyordum. Belirttiğiniz tarihler gibi trend değişim günlerinde komisyona ödediğim para artıyor fakat yön belli olduktan sonra haftalarca sinyal değişmiyor.
    Benzer durum 10 gündür denediğim senetlerde de aynı. Fakat daha düşük periyotlarda yatar seyir arttıkça işlem sayısı artıyor başarı düşüyor repaint li hali çok karlı gösteriyor ama düşük periyotlarda bunun çözümünü bilmiyordum hatta bunun sorun olacağını da bilmiyordum çünkü pratik de düşük periyotlarla çalışmadım hiç. İnsan işi olmayacağından viop robota çıkmıştı kapı.sonrasında buraya yazmıştım zaten.

hikaye şu ki buraya yazdıktan sonraki gün sonu 5 sıfırlı bir numara arıyor, pazarlama falandır diye meşgule atıp duruyordum. Neyse mesajda gelince açtım.bunu ayaküstü öğrendiğim üstadmış meğer Adını soyadınıda biliyorum artık ama nickini söylememek de ısrarlı, hatta bu kişinin siz olduğunuzu düşünüyorum

Eylül 8-11-12 tarihlerinde nasıl bir mantık izleneceğini, düşük periyotda repaintden nasıl kurtulacağımı bende yeni öğrendim.
    Bana sistemin repaintsiz gelişmiş bir örneğinide gönderdi sağolsun.
    Tabiiki her şeyi paylaşamam ama öğrendiğim bazı bilgileri kabaca aktarayım.

Eylül 8-11-12 gibi tarihlerde olaya günlük bakıyorsam örneğin saatlik periyota düşürmek daha mantıklıymış.
    Periyodu düşürüp düşürmemek kararı içinde farklı bir indikatörden onay alıyoruz. Düşük periyotda ise bende hazmetmeye çalışıyorum hala ama hem bu indikatör hemde hacim+mum formasyonlarını kullanıyoruz sanırım
    Bu yeni sistemi de viopda test ettim, öncekinin neden repaint olduğunu sn çağlar sayesinde anlamıştım zaten, yenisinde bunun olmadığını biliyorum. Fakat yeni sistemin karlılığı testde öncekine göre yarıya düştü fakat hala tatmin edici görüntüde.
    teoriği paylaşmayacağım, canlıda aynı sonuçları alırsam atarım buraya yeniden.

Hep btc attım, birde bu indikatörden hisse örneği paylaşayım.Bugün AL a döndü bir süre bunda takılacağım

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •