Sayfa 24/293 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 2339 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Şirket Bilançoları

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Merhaba ,
    Alcatel'de bilanço 9 Kasım 'a kadar görünüyor..

Sirketler isterse diye bir durum yok ama bazı sirketler konsolide gondermeyebiliyor . 9 Kasim'a kadar gelecektir.
    Teşekkürler, bin selam...

POLHO Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 60545481 Yıllık Değ%:32 Ana Ortaklık Payları: 57638144 Yıllık Değ%:30

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    ASELS Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 828.162.000 Yıllık Değ%:113 Ana Ortaklık Payları: 828.098.000 Yıllık Değ%:113

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Sn Medwig eskiden para garanti mali tablolar yazınca bütün bilancolari goruyorduk...o sayfayı kaldırmışlar...
    Acaba nerden görebiliriz bilancolari detaylı olarak.

Alıntı Originally Posted by Boschish Yazıyı Oku
    Sn Medwig eskiden para garanti mali tablolar yazınca bütün bilancolari goruyorduk...o sayfayı kaldırmışlar...
    Acaba nerden görebiliriz bilancolari detaylı olarak.
    Detay bilanço istiyorsanız ve ücretli borsa programi kullanmıyorsanız bana gore en iyi yer kamuoyu aydinlatma platformu www.kap.org.tr , ama burada tek tek şirket seçim bilançoları kendiniz bakmanız gerekiyor , burada avantajiniz bilanço okuma bilmeseniz bile sirketin bilanço ile gondermis olduğu faaliyet raporlarini okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz..

6. https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...ar.aspx#page-1

garantinin sitesini bilmiyorum ancak burada dediğiniz şekilde birşey var
    örnek vermem gerekirse

üstteki menüden atıyorum 2015/3 seçebiliyosunuz o sütunu değiştiriyor sadece, diğer sütun kalıyor
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

ULUSE Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 55922166 Yıllık Değ%:279 Ana Ortaklık Payları: 55863776 Yıllık Değ%:277

8. Solo da olsa, konsolide olmus varsayın; Cok tesekkurler...
    Sayın MedwiG,

Sayfa 24/293 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •