Sayfa 112/1024 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 889 - 896 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    arada sırada bir tropikal beslenme zevkimiz vardı ananas çikita kivi oda hayal oldu havuç portakal yiyorum bol bol ucuz bir tek onlar kaldı
    Sabredin Bahri bey 3 ay sonra karpuz kavun imdada yetişir bol bol yeriz inş.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Sabredin Bahri bey 3 ay sonra karpuz kavun imdada yetişir bol bol yeriz inş.
    kavun da artık baya pahalı geçen sene baya pahalıydı ağustos ta biraz düşmeye başlamıştı ! tek güvendiğimiz karpuz oda dediğiniz gibi ancak karpuz kabuğu denize düştüğü zamanda yeriz

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    kavun da artık baya pahalı geçen sene baya pahalıydı ağustos ta biraz düşmeye başlamıştı ! tek güvendiğimiz karpuz oda dediğiniz gibi ancak karpuz kabuğu denize düştüğü zamanda yeriz
    Doğru söylüyorsunuz kavun biraz pahalı, artık çiftçiler emek yoğun olan ve satımıda biraz ağır giden kavundan vazgeçti, kolay iş çok para lazım herkese
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Dolmalık yeşil biber ve kırmızı biber fiyatı ilk defa çift haneli rakamlara ulaştı....
    Et ucuzlayacaktı....belirlenen fiyatın üzerinde satanlar yanacaktı...ne oldu ...hiç....palavra....lafügüzaf...
    Mutfak enflasyonu en az 25%
    Mevduat faizlerinin 18-20% gibi olması gerekiyor.....

Hırsız var !!!
    tl mevduat faizi %20 olursa bankalar batarmış buradaki bazı akıllılar öyle söylüyor. yahu -8 reel faiz var tl mevduatçı soyuluyor ona laf yok. haa bir de benim gibi %100 dolarcılar hain teröristmiş

5.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    tl mevduat faizi %20 olursa bankalar batarmış buradaki bazı akıllılar öyle söylüyor. yahu -8 reel faiz var tl mevduatçı soyuluyor ona laf yok. haa bir de benim gibi %100 dolarcılar hain teröristmiş
    Bankalar batmaz ama şu anki ekonomik süreçte o faizle borç alanlar geri ödemeleri yapamaz , Bankalarda batmasın diye kamu inanılmaz bir parasal genişlemeye gider. Yani borçluların ödemeleri bu emisyon ile yapılır. Sonuç hiperenflasyon. Durum böyle olunca ben ne anladım %20 faizden. Demek istediğim şu ki %20 faiz ortamında bankaların batmaması ancak %30-%40 enflasyon ve parasal emisyon ile çözülebilir. Buda bana uymaz. Unutmayalımki hiperenflasyon ortamında dövizin bu tür bir fiyat artışına yetişememe riski de vardır. Örneğin dolar 8TL olur ama hiperenflasyon %140 olmuştur. Yani iş yine şansa kalır. Bu işin çok kesin bir çözümü yok. O yüzden dünya biraz toparlandığında bir ihtimal faiz artışı ile sonuç alınabilir. Şu anda ise faiz artışı durumu düzeltmez sadece dahada kötü olmasını belirli bir süre öteler.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    Sayın don jones bankaların sermaye yeterlilikmrasyolarını bddk nın sitesinden nasıl takip ediyorduk?Mümkün se link verir misiniz
    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    http://ebulten.bddk.org.tr/ABMVC/

Burada Bilgi kısmında sermaye yeterliliğini seçin; 2 ay geriden takip eden sektörel aylık veriyi görebilirsiniz.

Banka bazında istiyorsanız, son açıklanan 3 aylık resmi raporlara web sitelerinden bakarak tek tek görürsünüz. veya verileri toplu gösteren haberleri araştırabilirsiniz:

https://katilimdunyasi.com/wp-conten...ri//index.html
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

7. Arkadaşlar anadolubank zap hesap kullanan var mı

8.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Arkadaşlar anadolubank zap hesap kullanan var mı
    Araştırmıştım. Alış satış makası yüksekti, yani makastan kazanmayı hedefliyorlardı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 112/1024 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •