İzmit'te AK Partili bir grup genç, Hollanda'yı protesto etmek için portakal sıkıp, suyunu içti.
Ohoo... Geç kalmışız, portakalların ırzına geçmişler bile...
Yazıktır günahtır ama öte yandan da layığını bulma gerçeği vardır. Zamanında, çıraklık döneminde paranın, dini, imanı, rengi olmaz deyu ahkam kesenler ustalık döneminde vatan millet Sakaryacılığa soyunmuş görünüyor. İyide birde şöyle bir ata sözü var; `geçti BOR`un pazarı sür eşeği NİĞDE`ye `. 400 kusur milyar Dolar dış borç yap, Cumhuriyetin yoktan var ettiği tüm milli değerleri emperyallere peşkeş çek, üretmeden dilencilikle geçinen yığınlar yarat ,ülkeni tarımda kendine yeten ülkeler arasından buğdayını ithal eden ülke durumuna getir sonra kese kağıdı milliyetçiliği ile TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ, senin Konya ilin kadar toprağa sahip ülke karşısında , tarihinde değil yapmaya aklından dahi geçirmeyi düşünmeyeceği hakaretlere maruz bırak. Neyse konumuza dönelim, Dolar bu düşerde çıkarda lakin bir ülke düşmeye başlarsa onun parasıda fena halde düşer, bunu bilmek için finans master`ı falan yapmaya gerek yok.
AKP`li Esenyurt Belediye Başkanından skandal sözler!
Esenyurt Belediye Başkanı, referandum panelinde skandal sözler sarf etti. "Siz dik durun, içinizden 'hayır' çıkartmayın" diyen AKP'li Başkan Necmi Kadıoğlu, "1923'te darbe yapıp Cumhuriyeti kurdular" dedi.
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...dular-1728953/
Sonra Hollanda benim bakan bacıma terbiyesizlik yaptı de .Yazıktır bile diyemiyorum ama DOLAR diyorum o da sadece bu musallatlar başımızdan gidene, şehit kanıyla sulanıp kurulmuş cumhuriyetimize içten saldıran hainler kendi pislikleri içinde boğulana kadar .
Tabii ki siz değilsiniz.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünya basınında son olaylar sonrası Erdoğan...
Dünya bizi böyle görüyor...
![]()
Yer İmleri