Sayfa 10/651 İlkİlk ... 891011122060110510 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 73 - 80 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Özgür ikisi aynı şey değil
    Bana göre ikisinde aynı. Eğer üstteki küçük harfler ile yazılı açıklamayı okursanız iki yazının da aynı olduğunu görebilirsiniz.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçek Olay ve Kişiler ile alakası yoktur

Alıntı Originally Posted by apeyron Yazıyı Oku

Arkadaşlar şimdi yorumlarınızı bekliyorum. Boş yere kottan atılacak diye insanlar yanlış yönlendirmeyelim. Bu konuda bilgilenmek lazım bu işi bilen arkadaşlar şimdi bu ne manaya çıkar yazsınlar. Boş yere kuru kalabalık değil bilgi belge paylaşalım...
    Herkes bir şey söylemiş sizi takdir ettim. bende bunu paylaşacaktım görmeseydim. Gözaltı pazarına 3 aylığına alındığını gösteriyor sadece. Eğer bilançosu düzelirse o tarihe kadar normal pazara döner yoksa burada en az 3 ay daha devam eder.
    >>>>>>>>>Yatırım tavsiyesi değildir<<<<<<<<<

3.  Alıntı Originally Posted by terfo Yazıyı Oku
    Herkes bir şey söylemiş sizi takdir ettim. bende bunu paylaşacaktım görmeseydim. Gözaltı pazarına 3 aylığına alındığını gösteriyor sadece. Eğer bilançosu düzelirse o tarihe kadar normal pazara döner yoksa burada en az 3 ay daha devam eder.
    adam o tarihe kadar sermaye bulursa nolur ozaman veya ortak bu ay önemli yani

Eşleşme 32 de ; 1600 lot satışta

5. Bimeks Kredili işlem ve açığa satış nedeniyle yakın izleme pazarına 3 ay için alınmıştır. yoksa mali durumu bozuk bilançosu berbat zararıda bir okadar çok bir sürü şirket var bist te işlem gören.
    kottan çıkarılma işi başkadır. o bist yönetiminin yasadaki koşullara bakıp karar vereceği o kadar da kolay olmayan bir iştir.bir çok parametrenin gözden geçirilmesi gerekiyor.
    Burada yazdıklarım kesinlikle bir Yatırım Tavsiyesi değildir.

Bir Alman askerine sormuşlar top nasıl yapılır diye. o da demiş ki önce bir boşluk icat ediyoruz sonra etrafını çelikle kaplıyoruz.seninki o hesap olmuş.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Eşleşme ne durumunda

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

8.  Alıntı Originally Posted by mendelson Yazıyı Oku
    Bimeks Kredili işlem ve açığa satış nedeniyle yakın izleme pazarına 3 ay için alınmıştır. yoksa mali durumu bozuk bilançosu berbat zararıda bir okadar çok bir sürü şirket var bist te işlem gören.
    kottan çıkarılma işi başkadır. o bist yönetiminin yasadaki koşullara bakıp karar vereceği o kadar da kolay olmayan bir iştir.bir çok parametrenin gözden geçirilmesi gerekiyor.
    Kottan çıkmayacaksa sıkıntı yok, arsa aldık iyi fiyata alacak birini bekliyormusuz gibi bekleriz...

Sayfa 10/651 İlkİlk ... 891011122060110510 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •