Sayfa 91/1001 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 721 - 728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    yerli tomofil yabdılar/yabacaklar haberi duymadiniz mi.? .. gündemleri bu
    Duydum Reis beyanat verince nasıl duymaz insan ! Yalnız GAVUR PARALARI pek takmadı bu Tomofil ! haberini baksanıza kafalarına göre takılıyorlar. O yüzden dediydim trollere yassahmı ! geldi diye yoksam çoktan forumda olurlar vatan hainleri diye saldırmaya başlarlardı.

yerli arabayı ciddiyetle yapacaklarsa devlet tüm araçlarında bunlardan almalı: a,b,c,d benzeri lüks/kalite sınıflandırması ile müsteşarlardan bakanlara ve cumhurbaşkanına istisnasız herkes bu araçları kullanmalı.

ilk yıllarda bazı sıkıntılar olacaktır ancak zamanla giderilir. önemli bir tutarsızlık bu araç yapılırsa devletin hala mersedes kullanması olacaktır. gerçi tutarlılık beklemekte hata bunlardan. neyse bakalım, vergi yükümüz biraz hafiflese bu da olumludur.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

üşenmedim gittim vestel topiğinde kaç kişi var diye bakmaya..
    311 kişi şu an,Allah akıl fikir versin bizim ky'ye..

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    9.86 taban hadi geçirmiş olsun

düzeltiyorum tabanı değilmiş
    devre kesici devreye girmiş
    ANZ bu, şimdi çaktı malı alttan yine toplayacak.sanayicilik falan paravan herif paradan para götürüyor. şu 3 günlük araba palavrasına kanıp kağıtlara basanlarada acımıyorum.

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    yerli arabayı ciddiyetle yapacaklarsa devlet tüm araçlarında bunlardan almalı: a,b,c,d benzeri lüks/kalite sınıflandırması ile müsteşarlardan bakanlara ve cumhurbaşkanına istisnasız herkes bu araçları kullanmalı.

ilk yıllarda bazı sıkıntılar olacaktır ancak zamanla giderilir.
    bu kadar ötv ve hatta ötv'nin kdv'sini alıpta yerli otomobil olayı..buna çocuklar bile güler, gündem değiştirmek için ortaya atılan ve amiyane tabirle sazan avlamak için güzel bir olta bulunup mal yıkmak için kullanılan bi kavramdır bu..
    yerli otomobil yapacak şirket tavan tavan gider ve tavanı açmaz..andersenden masallar, anz kim yerli otomobil kim.?
    daha telefon bile yapamıyor neyin otomobilini yapacak peruklu..?

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    ANZ bu, şimdi çaktı malı alttan yine toplayacak.sanayicilik falan paravan herif paradan para götürüyor. şu 3 günlük araba palavrasına kanıp kağıtlara basanlarada acımıyorum.
    biraz daha millete yedirsin sonra tek tuşla taban yapar az sonra, tipik galip taktiği..al anz yi vur galibe, dolarda ise yarın bi 3.88 bekliyorum ben..ytd

7. sn.discretus uzun zamandır yoktunuz veya ben görmüyordum..?

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    bu kadar ötv ve hatta ötv'nin kdv'sini alıpta yerli otomobil olayı..buna çocuklar bile güler, gündem değiştirmek için ortaya atılan ve amiyane tabirle sazan avlamak için güzel bir olta bulunup mal yıkmak için kullanılan bi kavramdır bu..
    yerli otomobil yapacak şirket tavan tavan gider ve tavanı açmaz..andersenden masallar, anz kim yerli otomobil kim.?
    daha telefon bile yapamıyor neyin otomobilini yapacak peruklu..?
    bunların rasyonel plan yapamadıklarını uzun zamandır biliyoruz. bir ihtimal bunda başarılı olurlarsa tutarlılık açısından devlet mersedes kullanmayı bırakmalı, buna işaret ettim. yoksa daha once yerli araba diye saab marka aracı getirmelerini unutmadık.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 91/1001 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •