Anket Sonuçlarýný Gör: þu anda ev almak ne kadar doðru bir yatýrým

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsýnýz
  • Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý

23 6.69%
  • faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.

52 15.12%
Sayfa 36/1014 ÝlkÝlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 281 - 288 arasý.

Konu: þu anda ev almak ne kadar doðru bir yatýrým

DAP YAPI Maðdurlari
    9 March at 11:34
    Merhabalar. Biz DAP YAPI projelerinden ev satýn aldýk ve maðdur olduk. Sizler gibi diðer maðdurlarý da bir araya getirmek ve birlikte mücadele etmek için bu sayfayi açtýk. DAP YAPI yaklaþýk olarak 3 senedir otel konsepti projesi ile bize verdiði hiç bir sözü yerine getirmedi.. Bu süreçte hiç bir gelir elde edemediðimiz gibi dairelerimizde ciddi anlamda deðer kaybetti. Bizler, sayfamýzda da görebileceðiniz gibi yüzlerce kiþi bir araya geldik. DAPYAPI’nýn kiralamalarý yapmak için kurduðu VÝPDAP’a ve yüksek gelir vaadine konu etmesine raðmen zarar açýklayan otel konsepti ROTANA’ya dava açtýk. Dap Yapý’dan maðdur olan ve bize ulaþamayan sizleri de aramýza bekliyoruz. 25 Mart 2017 tarihinde olaðanüstü kurul toplantýsýna gücümüzü göstermemiz ve yönetime girebilmemiz için katýlýmýnýzý bekliyoruz. Unutmayin ki hep beraber daha da güçlüyüz…

DAP YAPI Maðdurlari
    29 August 2016 ·
    Merhabalar. Biz DAP yapý maðdurlarý olarak maalasef Burgu Kule projelerinden otel konseptiyle ev almýþ ve ciddi olarak bu projelerden zarar görmüþ insanlarý biraraya getirmek ve yasal dava sürecimizde bize destek olmalarý konusunda kamuoyu oluþturmak için bu sayfayý açmýþ bulunmaktayýz. Bu konuda maðdur olmuþ birçok insana ulaþtýk yalnýz deðilsiniz bu konuda. Eðer hep birlikte bu sürece girersek sesimiz daha güçlü çýkacaktýr. Maalasef DAP yapý bu projelerden otel konseptiyle ev almýþ insanlara 2 yýldan beri tek kuruþ para ödememekte ve otel konseptine girmeyen insanlara ise sanki cezalandýrýr gibi yüksek aidat giderleri dayatmaktadýr. Bütün maðdurlarý whatsapp grubumuza bekliyoruz.

Otel konsepti residence yalaný!

Ýnþaat þirketleri otel konsepti geliþtirdiklerini iddia ederek daireleri tüketicilere satýlýyor.Fakat iþin, görünen yüzünden çok farklý olduðu ortaya çýktý. Gayrimenkul Hukuku Uzmaný Avukat Kadir Kurtuluþ konuyla ilgili detaylarý anlatýyor...
    http://emlakkulisi.com/otel-konsepti...-yalani/485810

Yaa beton sevdasý insanlara nelere mal oluyor, paranla rezil olmak diye buna derler. Neyse caným hökömetiniz ! padiþalýk geri getirilene kadar sizlere kýyak yapmaya devam edecek, yatýrým(meali batýrým) için 240 ay vade daha ne olsun dimi !. Eskiden insanlar kazýklandýklarý zaman acýrdýk, empati yapardýk , o zamanlar þimdiki gibi bilgiye bu kadar kolay ulaþýlmazdý, ama artýk acýmak falanda gelmiyor insanýn içinden , bunlar deðilmiydi betoooon betoooon ölene kadar beton diye baðýranlar, alýn þimdi o betonlarý münasip þekilde kullanýn .
    Son düzenleme : umutabi; 12-03-2017 saat: 21:48.

19 Þubat 2017 | 16:37
    Merhaba. Ben Antakya da yaþýyorum. Yatýrým için Ýstanbul dan ev almak istiyoruz. Yeni satýþa çýkan dap yapýnýn validebað konaklarý ilgimi çekti. Çevresi yeþillik ve güzel. Aðýrlýklý peþin olmak üzere kýsmen kredi kullanarak alabilirim. Ancak bu proje çok mu pahalý ona karar veremedim. Önümüzdeki 5 yýl içinde iyi ki almýþým der miyim yoksa piþmanlýk mý olur. Çünkü tüm birikimimi buraya yatýracaðým.

Ahanda acýmaya bile gerek duyulmayacak bir zaatý muhterem , Dap kazýklarýný okumaya bile gerek duymamýþ, demek ki bu ülkede acýmayacaksýn , kazýk atacaksýn, çünkü maðdura acýnýr hak eden ise layýðýyla yaþar.

18 Eylül 2016 | 11:00
    dap vazo kule 1+0 dairenin eþyasýz kirasý 800 civarý ama diðer arkadaþlardan duyumlarýma göre kiracý uzun süreli kalmýyor.burayý satarsam pirim yapacak ve en az 1200 kira getirecek biyer olasý lazým(sizin tavsiyeniz kira çarpanýna göre diyorum bunuda)ama burayý satarsam yarýn birgün buralar aþýrý kýymetlenir mi?yoksa ayný mý kalýr?

Tabi zaten alýcýlarda kapýda bekliyor seni uyanýk beton sever vatan evladý. Buda hala aldýðý gudubetin son tüketicisi olduðuna uyanamamýþ bir zatý muhterem. Acýnýr mý ?

Eski ABD baþkaný John F. Kenedy'in babasý (ismini bilmiyorum) 1929 yýlýnda o zamanýn en varlýklý ailelerindendir ve bütün yatýrýmlarý borsadadýr.Ayný yýl günün birinde bir ayakkabý boyacýsýna rastlar ve ayakkabýsýný boyatýr.Boyacý Kenedy'i tanýr ve ekonomi hakkýnda konuþmaya baþlarlar.Boyacý bütün parasýný borsaya yatýrdýðýný, borsanýn son yýllarda çok kazandýrdýðýný ve kendisinin de borsadan iyi bir kar beklediðini anlatýr.Bunun üzerine Baba Kenedy borsadaki bütün hisselerini satma kararý alýr.Buna çok þaþýran etrafýndaki insanlar gerçeði bir hafta sonra yaþamaya baþlarlar.1929 krizi çýkar ve borsa sertçe düþmeye baþlar.Bu düþüþ ancak 25 yýlda geri alýnabilir.Çoðu zengin aile servetini borsada kaybeder.Baba Kenedy servetini kaybetmeyen varlýklý bir aile sahibi olarak yaþamýný sürdürür.

Ben bu yaþanmýþ hikayeyi bizim beton piyasasý için düþünüyorum. Bilmem bu ülkede boyacý bile müteahhit olup beton iþine soyunmuþ mu ama ; sanayicilerin hepsi iþi gücü býrakýp beton rantýna yönelmiþse ben bu iþte bir terslik var derim. Bu iþin KAZAN KAZAN` ý olmaz , muhakkak , eni sonu ,bir taraf kaybetmeye mahkumdur. Sizce burada kaybeden taraf kim olacak ?

5.  Alýntý Originally Posted by umutabi Yazýyý Oku
    19 Þubat 2017 | 16:37
    Merhaba. Ben Antakya da yaþýyorum. Yatýrým için Ýstanbul dan ev almak istiyoruz. Yeni satýþa çýkan dap yapýnýn validebað konaklarý ilgimi çekti. Çevresi yeþillik ve güzel. Aðýrlýklý peþin olmak üzere kýsmen kredi kullanarak alabilirim. Ancak bu proje çok mu pahalý ona karar veremedim. Önümüzdeki 5 yýl içinde iyi ki almýþým der miyim yoksa piþmanlýk mý olur. Çünkü tüm birikimimi buraya yatýracaðým.

Ahanda acýmaya bile gerek duyulmayacak bir zaatý muhterem , Dap kazýklarýný okumaya bile gerek duymamýþ, demek ki bu ülkede acýmayacaksýn , kazýk atacaksýn, çünkü maðdura acýnýr hak eden ise layýðýyla yaþar.
    þu an emlak konut destekli kampanyada 101 proje satýþta.. bunlardan 3 tanesi iyi satýþ yaptý þimdiye kadar- biri dap validebað, diðerleri tahincioðlu nida küçükyalý ve kayaþehir projeleri.. validebað 4 katlý apartmanlar, çok çekici aslýnda ama iþin içinde dap var, prensip olarak alýnmaz..

nida küçükyalý fiyat/performans beklentisi en iyi proje

6.  Alýntý Originally Posted by investment Yazýyý Oku
    SONUÇ ;
    476.273 M2 ÝNÞAAT YATIRIM MALÝYETÝ 465 MÝLYON TL
    261.000 M2 ÝNÞAAT YATIRIM MALÝYETÝ 711 MÝLYON TL

YAZMIYAYIM YAZMIYAYIM DÝYORUM ADIM BOZGUNCUYA ÇIKACAK ANCAK BÝRÝNÝN KRAL ÇIPLAK DEMESÝDE LAZIM ...
    ..
    üstad, elmayla armutu karþýlaþtýrmýþsýn.. konut projesinde 1.000 TL/m2 normal bir maliyet olabilir, ama yüksek tavanlý A-sýnýfý bir ofis projesinde maliyet asla 2.500 TL/m2 altýnda olamaz.. yani iki proje maliyeti de normal deðerler..

DAP Yapý`nýn sahibinden himmet itirafý
    DAP Yapý`nýn sahibi Yýlmaz,"Parayý verirseniz hâkim karþýsýna çýkmazsýnýz diyerek para istediler" dedi.
    DAP Yapý Yönetim Kurulu Baþkaný Ziya Yýlmaz, 1999- 2006 yýllarý arasýnda, S.S. Yýlmazlar Yaþamkent Konut Yapý Kooperatifin`de, 86 dairenin, toplam 386 kiþiye satýlmasý nedeniyle yargýlandýðý davada dün yargýç karþýsýna çýktý.
    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...t_itirafi.html

Vay be adam nitelikli dolandýrýcýlýktan yargýlanýyormuþ ama allahtan FETÖ ortaya çýkmýþ da üstündeki pisliði atma fýrsatýný yakalamýþ.

Hayýr neresinden ele alýnsa alýnsýn tam bir garabet, adam geçmiþte konutta belliki nitelikli dolandýrýcýlýk yapmýþ ama ülkemin kanunlarýnýn zavallýlýðý ile yýrtmýþ,üstüne feto çýkmýþ suçu ona atarak iyice yýrtmýþ, bunamý gülersin, yoksa bunun gibi adamlara hala para verip ev almaya çalýþanlara mý !.. Ortada acýnacak bir durum bile yok , eðer bu madrabazlara hala para kaptýrýp düþen oluyorsa tekme atmak caizdir

8.  Alýntý Originally Posted by umutabi Yazýyý Oku
    Ýþte devletin sayýlacak vkgyo da dönen dolaplar , sonra gelip burada Dolar falan almayýn hisse alýn memleketinize hayrýnýz dokunsun þeklinde hamasi nutuklar atýp ucuz milliyetçilik yapýlmýyor mu !.. Kazanýrken hep bana hep bana nutuk da vatan millet Sakarya ,ye Memet ye yiyebildiðin kadar hamaset ye ama sakýn sonra gelip aðlayýp sýzlama sen herþeyi hak ediyorsun.
    Üzerime alýnmadým güzel yorum olmuþ aðzýnýza saðlýk ...

Sayfa 36/1014 ÝlkÝlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •