Sayfa 427/631 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon
Arama sonucu : 5048 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1. blaw blaw yapıyorum evet adam hakkında bulabildiğim bütün bilgileri yazdım gerisinide siz değerlendirin belki bi firiniz olur üstüne koayarsınız boş muhabbetten iyidir onun harici 100 tane yorumum olsa ne olcak boş boş yazdıktan sonra , en azından yazdığım şeyleri temellendrimeye çalışıyorum işkembeden sallamıyorum.

2. 130 larda sürünürken alışkanlık yaptı,boş yazıp,sayfaları birilerine okutmaktan.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by Kushim Yazıyı Oku
    blaw blaw yapıyorum evet adam hakkında bulabildiğim bütün bilgileri yazdım gerisinide siz değerlendirin belki bi firiniz olur üstüne koayarsınız boş muhabbetten iyidir onun harici 100 tane yorumum olsa ne olcak boş boş yazdıktan sonra , en azından yazdığım şeyleri temellendrimeye çalışıyorum işkembeden sallamıyorum.
    yaw bilader adama hem hırsızlıktan içeri girmiş demişsin hem de kim adama hırsız diyor demişsin ..alla alllaaa...

4. kafan mı iyi..

5. 1.93 ten 15 bin..162 den 8 bin sattım..7 bin kaldı ..onu da yarın eline vericem arkadaşın..ortalamam da 1.33...

6.  Alıntı Originally Posted by trail Yazıyı Oku
    1.93 ten 15 bin..162 den 8 bin sattım..7 bin kaldı ..onu da yarın eline vericem arkadaşın..ortalamam da 1.33...
    Trail,tuhaf bir kişilik çiziyorsun,insanlar mart ve nisan 2017 de paylaşımlarına giderse tutarsız ve doğru söylemeyen bir karekter olduğunu görürler.Ben şahsen burda paylaşımları yapan insanların tutarlı mı tutarsız mı olduklarını değerlendirerek ona göre değer biçerim..Bu topicte o kadar tutarsız ve birbirleriyle çelişen paylaşımları yapan var ki insan hayret ediyor..
    Hatırlıyorsan bu hisseyi 1.35 ten aldığımda ve yazmaya başladığımda bu hisse bir ara gerileyip 1.3 e düştüğünde ben bu hisseyi bu seviyelerden alıyorum yazdığımda sen ısrarla insnalara almayın bu hisse 1160 a düşecek burdan alınmaz yazıp duruyordun..Şayet silmemişsen o yazılarını çıkarır insanlara gösteririm..Şimdi de ben 1.33 den aldım diyorsun .Şayet 1.33 den aldıysan o zaman hisse 1.30 a düştüğünde bu hisse burdan alınır diyenlere ısrarla karşı çıkıyordun daha 1.16 ya düşecek bekleyin diye...Böyle diyen biri 1.16 ı bekliyorum diyen biri şimdi de 1.33 den aldım demesi söylediklerini yalanlamıyor mu?
    İkincisi 1.93 den sattım diyorsun neden sattığın günde değil de hisse düşünce yazıyorsun..Garip bir karektersin... ve inandırıcı bir tip değilsin...Ben nasıl bu hisseyi 1.35 ten aldığım günü yazdıysam 22 mart tarihinde to***te geriye gidersen görüyorsan ve yine dün bir kasımda 1.6 dan ikinci alım yaptığımı mertçe yazdıysam bu başta kendime olan saygımdan dolayıdır...Öbür türlü hisse 2000 den geliyor 1.6 ya düşüyor ben 1.93 den sattım demek çok ucuz bir söylemdir.Bu topicte gerçekten söyledikleri ile çelişen o kadar karekter var ki...
    Keskin Ali gibi samimi dürüstçe yazan arkadaşlar da var..

7.  Alıntı Originally Posted by trail Yazıyı Oku
    ölüm sessizliği..1.10 a doğru hareket başlasınnn...ytd..

Topicte geriye giderseniz hisse 1.3 e geldiğinde topicte bir çok arkadaş burdan alıyoruz dediklerinde trial o zaman şöyle yazıyordu bu hisse 1.1 e doğru gelecek diye yazılar yazıyordu..Şimdi de hisseyi 1.33 den aldım 1,93 ten verdim diyor...ilginç değil mi...

8.  Alıntı Originally Posted by trail Yazıyı Oku
    sizin işlemlerden haberiniz yok..az kaldı bakın 1.30 un altına nasıl gelecek hep beraber seyredelim..uyandırıyorum ama yapacak bişi yok..ben şahsen 1.10 u bekliyorum..yazdıklarım beni bağlar demek zorundayım..
    Bakın yukarıda 26.05.2017 tarihine geri gidin bu hisse 1.3 e düştüğünde biz buradan bu hisse alınır yorumları yaparken yukarıdaki yazıda Trail bize karşı çıkıyordu ve 1.1 i bekleyin diyordu...Oysa bu hisse 1.3. den döndü ve 2010 a dek çıkarak bizi haklı çıkardı..Ama adam şimdi kalkmıuş 1.33 den aldım 1.93 ten sattım diyor..Oysa o zaman bizim işlemlerden haberimizin olmadığını ve bir şey bilmediğimizi söylüyordu...İnsan utanır de mi?

Sayfa 427/631 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •