Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7973 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bağlı olduğunuz vergi dairesine gidip evde imalat yapmaya basladim beyanname vereceğim diyeceksiniz .. Onlarda tahminen sağlık müdürlüğünü arayacaklardir ondan sonra arkaniza yaslanın ve olacaklari izleyin
    Maliye o işe bakmaz, esrar sattım, zepevenklik yaptım, kazancım şu derseniz vergisini zevklen tahsil ederler.

Ayrıca yıllık 350 litreye kadar, damıtık olmayan bira/şarap gibi içkiler yasal.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Maliye o işe bakmaz, esrar sattım, zepevenklik yaptım, kazancım şu derseniz vergisini zevklen tahsil ederler.

Ayrıca yıllık 350 litreye kadar, damıtık olmayan bira/şarap gibi içkiler yasal.
    Abi kdv ödeyeceğim diyor nereye yollayayım tapu müdürlüğüne mi ? Ayrica sağlık müdürlüğünü vergi dairesine gelip bira yapiyorum kdv beyani verecegim diyen kisinin saglik durumu için ariyorlar , yapılan biralar için degil Ben birayi teşvik edelim aefes az kar ediyor diyorum siz nediyorsunuz , biranın imali, ithali , ihracı herseyi serbest

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Abi kdv ödeyeceğim diyor nereye yollayayım tapu müdürlüğüne mi ? Ayrica sağlık müdürlüğünü vergi dairesine gelip bira yapiyorum kdv beyani verecegim diyen kisinin saglik durumu için ariyorlar , yapılan biralar için degil Ben birayi teşvik edelim aefes az kar ediyor diyorum siz nediyorsunuz , biranın imali, ithali , ihracı herseyi serbest
    Yani Mustafa bey kafadan çatlakmı deyorsunuz, yahu bunu açıkça lafı dolandırmadan yazsanıza!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Yani Mustafa bey kafadan çatlakmı deyorsunuz, yahu bunu açıkça lafı dolandırmadan yazsanıza!
    Haydaaaa abi nereye götürdun olayı 1 bidon benzinle geldin yine Mustafa abi bira yapıp kdv odeyeyim demez bu yüzden o açıklamam mustafa abiye değil onu yapacaklara

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Yav hep aklima takilmistir..
    EVDE Bira imalati yapsam?? Urettigim Biranin KDV sini nereye yatirmam gerekiyor?

Gece gece aklima geldi, isin icinden cikamadim beyav??
    Haydaaaa abi nereye götürdun olayı 1 bidon benzinle geldin yine Mustafa abi bira yapıp kdv odeyeyim demez bu yüzden o açıklamam mustafa abiye değil onu yapacaklara
    Yahu adam apaçık yazmış, siz hala yok bu, yok şu deye lafı dolandırıyorsunuz!

Mustafa beyin, aklı başında bir adam olduğunu kim söyledi size!

Altın furuş, TA böyle dedi, grafik böyle, trafik şöyle deyen bir meczup!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Altın furuş, TA böyle dedi, grafik böyle, trafik şöyle deyen bir meczup!
    Meczuplar KIT etsin seni e mi??
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •