Sayfa 946/997 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 7,561 - 7,568 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Yav hep aklima takilmistir..
    EVDE Bira imalati yapsam?? Urettigim Biranin KDV sini nereye yatirmam gerekiyor?

Gece gece aklima geldi, isin icinden cikamadim beyav??
    Bağlı olduğunuz vergi dairesine gidip evde imalat yapmaya basladim beyanname vereceğim diyeceksiniz .. Onlarda tahminen sağlık müdürlüğünü arayacaklardir ondan sonra arkaniza yaslanın ve olacaklari izleyin

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

sayın inferno ne gümlemesi, efendiler mekanı kendilerine açmış hiçbir ticari kaygı yok. böle beleş yer oldumuda kolay bırakılmaz, yinede ince düşünceniz için teşekkürler tüm sofraya afiyet olsun yarın için nadasa bıraktım kendimi, ama hala buradan çıkamıyorum

CASPER_VIA_E1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kimse yazdıklarıma aldırmasın hiç bir mantıkı yok
    yatırım tavsiyesi değildir olmasıda beklenemez

Alıntı Originally Posted by adgur Yazıyı Oku
    tüm sofraya afiyet olsun yarın için nadasa bıraktım kendimi, ama hala buradan çıkamıyorum

.
    İşte bu yüzden anadolu efes istenilen karı aciklayamiyor.. Ne nadasi olur mu hiç ?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Burası böyle bir yerdir işte. Giren çıkamaz, mafya gibi
    Neyse ben dünden de yorgundum; kaçar, uyurum. Devam edenlere tekrar afiyet olsun derim
    Her şey sudan meydana gelmiştir.
    Thales

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bağlı olduğunuz vergi dairesine gidip evde imalat yapmaya basladim beyanname vereceğim diyeceksiniz .. Onlarda tahminen sağlık müdürlüğünü arayacaklardir ondan sonra arkaniza yaslanın ve olacaklari izleyin
    Tam da bekledigim cevap BUYDU iste!!
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

yarın umuyorum farkı kapatırım efendim p: saygılar

CASPER_VIA_E1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kimse yazdıklarıma aldırmasın hiç bir mantıkı yok
    yatırım tavsiyesi değildir olmasıda beklenemez

Alıntı Originally Posted by InFeRnO Yazıyı Oku
    Sofra'ya hoş geldiniz efendim.
    Kaç zamandır bu patronlar ne zaman sizinle ilgilenecek diye bakıyorum ama heyhat!
    Biz sadık müşteriler olmasa, gümler bunnar.
    Kıymet bilmiyorlar

Afiyet olsun Sofra.
    Dünden sonra efendi gibin damnatıp, geldim. Pek temizim yani.
    Tarih bir gün "pencere müdavimleri"ni de yazacak

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Maliye o işe bakmaz, esrar sattım, zepevenklik yaptım, kazancım şu derseniz vergisini zevklen tahsil ederler.

Ayrıca yıllık 350 litreye kadar, damıtık olmayan bira/şarap gibi içkiler yasal.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 946/997 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •