Sayfa 114/1001 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 905 - 912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Siz hiç merak etmeyin ben onları çok okudum ve biliyorum..orada Teknik yorumu yoldan geçen biri olarak sizin yapamayacağınızı da yazıyor .. Bunuda biliyorsunuzdur umarım.. Siz grafik koyarsınız millet kendine yorumlar ama siz fiyat belirtirseniz bunun adina teknik görünüm denilmez.. Sizin teknik yorum yapma yetkiniz yok. İdeolojik körlük lafiyla millete vurmaya çalışmak yerine keşke önce iddia ettiğiniz kuralları okusaydinizda oyle yazsaydınız.. Bu arada benim için sizin teknik görünüm dediginiz yorumda sakınca yok umrumda da değil sadece tck dan bahsetmissiniz bende size aynı sekilde cevap verdim. Son olarak kurallara aykırı bie durum varza tck dan dem vurmak yerine yonetime bildiri seçin yönetim gereğini yapar.

Not : forum yöneticisi filan değilim.
    Bilmiyorsunuz, bu yüzden tartışmayı uzatmayacağım.
    Dediginiz gibi olsa burada yapılan her yorum piyasa bozucu davranış kapsamına girerdi ve kimse bir sey yazamazdı. Baska detaylarda var ama kimseye ogretmek zorunda değilim.

türkiyede yasayan bütün muhafazakar insanlara kaypak denilerek hakaret edilmesini savunmaya çalışmak ideolojik körlüktur diyorum evet.
    Eger kor olunmasaydi, bu ifadeyi kullanan kişiyi onla ayni dünya görüşüne sahip kişilerin daha once uyarması gerekirdi.

Tck dan dem vurdugumda tck ya basvurmusumdur her zaman, bu ornekde oldugu gibi , o yüzden forum yontemine bildirmedim, silinmesin diye.
    Write less do more..

Ytd yazılsa ne olur yazilmasa , sadece o kişinin tck dan bahsetmesine karşılık yazdım.. Yorum yapıp sonuna ytd yazmayinca sorun yazinca sorun olmuyor mu? Herkes yorum yapar önemli olan yorumlari kendi süzgecinizden geçirip doğruyu bulmak.
    Yoksa birinin yorumuyla baska biri işlem yapacaksa vay haline..

https://www.youtube.com/watch?v=Vpy-NZH_28g
    Necmettin Batırel ve Özgür Demirtaş ile dolar ve 10 daha koyarım muhabbet

Takmayın kafayı sayın MedwiG, bu ülkede adam sıfatıyla kimler yorum yapıyor ahanda yukarıya videosunu koydum. Üstelik karşısında ekonomi profesörü varken adam zırvalıyor ama gel görki bu şahsına münhasır adamı bile kaale alıp Dolar pozisyonu alan olabiliyor bu ülkede. O yüzden varsın herkes kendi görüşünü açıklasın ipleyen ipler iplemeyende görmezden gelir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by PROGRAMMER Yazıyı Oku
    Dediginiz gibi olsa burada yapılan her yorum piyasa bozucu davranış kapsamına girerdi ve kimse bir sey yazamazdı. Baska detaylarda var ama kimseye ogretmek zorunda değilim.

türkiyede yasayan bütün muhafazakar insanlara kaypak denilerek hakaret edilmesini savunmaya çalışmak ideolojik körlüktur diyorum evet.
    Eger kor olunmasaydi, bu ifadeyi kullanan kişiyi onla ayni dünya görüşüne sahip kişilerin daha once uyarması gerekirdi.

Tck dan dem vurdugumda tck ya basvurmusum her zaman, o yüzden forum yontemine bildirmedim, silinmesin diye.
    Bakın ben sadece konuya hukuki boyutu ile karıştım.

Aranızda ne geçti bilemem.

Muhafazakarım diye ortada dolaşmayı da doğru bulmam.

Hayırlı cumaları da...

Türkiye hala Anayasasında kalmış olsa, "laik bir hukuk devleti"...

Ama dolar yorum ya da ifadenizde uçar kaçar bir durum varsa, SPK bazında cezai bir sorumluluğunuz olmasa dahi, başlıkta yazınızı okuyup da yanlış bir pozisyon alıp zarar uğrayabilecek insanlar açısından manevi sorumluluğunuz mutlaka var.

En azından o ifadenizin teknik ve ekonomik dayanaklarını sunmanız bence doğru olur.

Yoksa biz de dayanaksız üfürmelere tepki koyuyoruz bu başlıkta.

Bilmelisiniz..

4.  Alıntı Originally Posted by PROGRAMMER Yazıyı Oku

Tck dan dem vurdugumda tck ya basvurmusum her zaman, o yüzden forum yontemine bildirmedim, silinmesin diye.
    Körlük neyi muhafaza ettiğine göre değişir . Türkiye çapında bir genelleme hiçbir konuda pek ciddiye alınmaz. Muhabbetle.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    [o yüzden varsın herkes kendi görüşünü açıklasın ipleyen ipler iplemeyende görmezden gelir.
    Birkez daha söyleyeyim, dileyen dilediği yorumu yapsin ben sadece o kisinin tck'dan bahsetmesi sebebiyle bende öyle yazdim..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Birkez daha söyleyeyim, dileyen dilediği yorumu yapsin ben sadece o kisinin tck'dan bahsetmesi sebebiyle bende öyle yazdim..
    evet çok rahatsız edici bir yazıydı
    sabah ilk benim dikkatimi, çekti
    aslında şunu diyor
    yazdığın tck bilmem kaça giriyor
    şimdi fotosunu çekiyorum
    sonrada bimer cimer yada polise yollayacam haberin olsun
    ben bunları kıçımdan mı yazıyorum hayır yazmıyorum. daha bu yaz hissenette yazan 30 a yakın arkadaşın başına gelen olay
    bir halt olacağı yok.

Bakınız zaten Dolar 3.83 üstü yok yapıyor, buyursun shortçu arkadaşlar shortlasın Dolarları koysun paraları cebine, kimsenin onlarla sidik yarışı yaptığı falanda yok gönülleri rahat olsun. Tabi bu yatırım tavsiyesi falan değildir aman ha SPK ya yada TCK `ile falan tehdit etmeyin beni...

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bakınız zaten Dolar 3.83 üstü yok yapıyor, buyursun shortçu arkadaşlar shortlasın Dolarları koysun paraları cebine, kimsenin onlarla sidik yarışı yaptığı falanda yok gönülleri rahat olsun. Tabi bu yatırım tavsiyesi falan değildir aman ha SPK ya yada TCK `ile falan tehdit etmeyin beni...
    15.30 u beklesinler bence yoksa şortsuzda kalabilirler
    hava soğuk
    pastırma yazına daha 2-3 gün var
    mazallah üşütürler.
    15.30 da halen yok diyorsa o zaman şort giysinler
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 114/1001 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız