Sayfa 115/1001 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 913 - 920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by PROGRAMMER Yazıyı Oku
    Bilmiyorsunuz, bu yüzden tartışmayı uzatmayacağım.
    Dediginiz gibi olsa burada yapılan her yorum piyasa bozucu davranış kapsamına girerdi ve kimse bir sey yazamazdı. Baska detaylarda var ama kimseye ogretmek zorunda değilim.

.
    Sapla samani karistirmayalim.. Ben spk ile ilgili konuyu konuşuyorum siz hakaret su bu olayını konuşuyorum. Kim ne yaptiysa sikayet edin yonetim gereğini yapsin yada gidin o kişi kimse onunla cozun derdinizi.. Size teknik analizi kimler yapabilir bunu mevzuattan uygun bir animda çıkarıp ginderecegim . Yazdıginiz ilk cümle doğru "bilmiyorsunuz bu yüzden tartismayi uzatmayacagim"
    İyi gunler..

Bu arada kim cumhurbaskanina hakaret etmiş onuda paylasin görelim en azından.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku

En azından o ifadenizin teknik ve ekonomik dayanaklarını sunmanız bence doğru olur.

Yoksa biz de dayanaksız üfürmelere tepki koyuyoruz bu başlıkta.

Bilmelisiniz..
    Bunda haklısınız ama mobilde olduğum için ekleyememiştim.
    Yaptığım yorum buna dayanıyor.
    fiyat öncü indiktörün son bardaki değeri olan 77 yi aşağı kesmediği sürece yükseliş trendi devam eder.

Write less do more..

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sapla samani karistirmayalim.. Ben spk ile ilgili konuyu konuşuyorum siz hakaret su bu olayını konuşuyorum. Kim ne yaptiysa sikayet edin yonetim gereğini yapsin yada gidin o kişi kimse onunla cozun derdinizi.. Size teknik analizi kimler yapabilir bunu mevzuattan uygun bir animda çıkarıp ginderecegim . Yazdıginiz ilk cümle doğru "bilmiyorsunuz bu yüzden tartismayi uzatmayacagim"
    İyi gunler..

Bu arada kim cumhurbaskanina hakaret etmiş onuda paylasin görelim en azından.
    Teşekkür ederim.

Hakaret burada;
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...20#post1154520
    Write less do more..

buradan isim olarak kime hakaret çıkardınız.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    buradan isim olarak kime hakaret çıkardınız.
    Halkın bir kesimi olması yeterli değil mi?
    Write less do more..

https://twitter.com/BloombergHT/stat...71303178866688

Bence doğru tespitler ...

ABD Hazinesi 10 yıllık faizlerine bakılırsa faiz artışlarının fiyatlanmadığı görülür...

Tabii ki FED'dekilerin mızmızlıkları ve diğer partnerlerin yani Avrupa Ve Japonyadaki (belkide stratejik ortağı Türkiyenin durumu ???) ekonomik göstergelerin rayına oturmaması da buna sebeptir.

Ayrıca kafası çalışanlarda biliyor ki borsalardaki emlaklardaki ve bazı emtialardaki fiyat artışlarının yegane sebebi bol ve ucuz para...

Halkın bir kesimi olması yeterli değil mi?
    hangi kesime mesela
    bir halt olacağı yok.

8. Cemalettin: Trump'ın twitter hesabını kapatan güç ile Selahattin Eyyübi'yi zehirleyerek öldüren güç aynıdır. (?!?!?!?!?!?!?)

rxpu'nun yorumu: dolar çıkar abi. dolarda yükseliş kaçınılmaz..........
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 115/1001 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •