Dolarda 3.83 üstü yok hareketi çekiyorlar, SHORTÇULARA gel gel yapýyorlar gibime geldi, eðer shortçular shortlarýný çýkarýrsa ne olur bilemem ama sonunda kar olabildiði gibi `ÞEYÝ`ide` kaybetmek söz konus olabilir iþte o zaman dönüþü olmayan bir yola girmiþ olunur.
Dolarcýlar nassýnýz !.... Trolsüz forum limonsuz balýk yemeðe benzer ,troller buranýn limonu, gün siz Dolarcýlarýn günü sýkýn limonu yeyin ! balýðýnýzý...
Siz hiç merak etmeyin ben onlarý çok okudum ve biliyorum..orada Teknik yorumu yoldan geçen biri olarak sizin yapamayacaðýnýzý da yazýyor .. Bunuda biliyorsunuzdur umarým.. Siz grafik koyarsýnýz millet kendine yorumlar ama siz fiyat belirtirseniz bunun adina teknik görünüm denilmez.. Sizin teknik yorum yapma yetkiniz yok. Ýdeolojik körlük lafiyla millete vurmaya çalýþmak yerine keþke önce iddia ettiðiniz kurallarý okusaydinizda oyle yazsaydýnýz.. Bu arada benim için sizin teknik görünüm dediginiz yorumda sakýnca yok umrumda da deðil sadece tck dan bahsetmissiniz bende size ayný sekilde cevap verdim. Son olarak kurallara aykýrý bie durum varza tck dan dem vurmak yerine yonetime bildiri seçin yönetim gereðini yapar.
Not : forum yöneticisi filan deðilim.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ytd yazýlsa ne olur yazilmasa , sadece o kiþinin tck dan bahsetmesine karþýlýk yazdým.. Yorum yapýp sonuna ytd yazmayinca sorun yazinca sorun olmuyor mu?Herkes yorum yapar önemli olan yorumlari kendi süzgecinizden geçirip doðruyu bulmak.
Yoksa birinin yorumuyla baska biri iþlem yapacaksa vay haline..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Konuyu aydýnlatmak amacýyla katkýda bulunuyorum:
SPK nýn görev ve sorumluluklarý "Sermaye piyasalarý" ile sýnýrlý.
Para piyasalarý yetkileri içinde deðil.
Bu temelde SPK nýn yasak ve cezalarý da ancak sermaye piyasalarý yorumlarý için geçerli olabilir.
Yer Ýmleri