Sayfa 131/1001 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Merkez başkanı başkanımız , 8,70 enflasyon beklentisini her ay ki basın toplantısında olduğu gibi yine revize edip 9,80 e uyarlamasından daha bir kaç gün bile çekmedi , 11,90 çıktı. O da makyajlanmış hali ile tüik den.

Kimsede olmayan data setleri olmasına rağmen daha 2 gün önce söylediği bile sapan , yılbaşına kadar ne yapacaklarda enflasyonu makyajlı bile olsa 9,80 e düşürecekler , aklıma sadece khk ile ilan edilmesi geliyor , bundan başka tutmasına imkan yok. Hele bir de baz etkisini düşündüğümüzde ..

Madara oldu resmen Çetinkaya , o makamın karizması delik deşik oldu. Umurunda olduğunu da sanmıyorum hiç.

Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    Tfx, kullanmanızı oneririm

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Subeden mi acmak gerekiyor . İnternet ten de oluyor mu?

3. Yıl başındaki tepe noktasına göre başa baş bile değil dolar. Daha karpuz kabuğu suya düşmedi zamanı var. Neşeli günler , bol kazançlar.

4. HALİL REÇBER†@HalilRecber 37 dk.37 dakika önce
    Daha fazla
    DOLAR'DA BİLİNMEYEN KAYNAĞI OLMAYAN HABER ETKİSİ DEVAM EDİYOR: @YouTube aracılığıyla

aha niye yükseldiği belli oldu..
    https://www.youtube.com/watch?v=xUTLmCMQCQ4

Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Merkez başkanı başkanımız , 8,70 enflasyon beklentisini her ay ki basın toplantısında olduğu gibi yine revize edip 9,80 e uyarlamasından daha bir kaç gün bile çekmedi , 11,90 çıktı. O da makyajlanmış hali ile tüik den.

Kimsede olmayan data setleri olmasına rağmen daha 2 gün önce söylediği bile sapan , yılbaşına kadar ne yapacaklarda enflasyonu makyajlı bile olsa 9,80 e düşürecekler , aklıma sadece khk ile ilan edilmesi geliyor , bundan başka tutmasına imkan yok. Hele bir de baz etkisini düşündüğümüzde ..

Madara oldu resmen Çetinkaya , o makamın karizması delik deşik oldu. Umurunda olduğunu da sanmıyorum hiç.
    Siz bizim MB başkanılığını FED , ECB , BOE falan sandınız galiba kaldıki onların bile bir dediği bir dediğini tutmuyorken bizim Mb başkanında mı tutarlılık arıyacağız. Ne derse tersinden anlarsanız zararlı çıkmazsınız.

Alıntı Originally Posted by mahırarda Yazıyı Oku
    HALİL REÇBER†@HalilRecber 37 dk.37 dakika önce
    Daha fazla
    DOLAR'DA BİLİNMEYEN KAYNAĞI OLMAYAN HABER ETKİSİ DEVAM EDİYOR: @YouTube aracılığıyla

aha niye yükseldiği belli oldu..
    https://www.youtube.com/watch?v=xUTLmCMQCQ4
    Tutturamadı ya gerimin teknikçisi şimdi yan çiziyor aklı sıra. Miktirsin gitsin de bunun gibileri hala kaale alan var mı ı cidden merak ediyorum.

Bir saat öncesine kadar 3.83 üstü yok gibi yapıyorlardı şimdi de sanki 3.86 üstü kalıcı değil ayakları çekiyorlar. Korku dağları sardı da bakalım nerede patlayacak.

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Tutturamadı ya gerimin teknikçisi şimdi yan çiziyor aklı sıra. bunun gibileri hala kaale alan var mı ı cidden merak ediyorum.
    ciddiye alıyorum ama dediğinin hep tersini yaptım. bu alemde herkese yer var.dışlayıcı olmamak lazım.

Sayfa 131/1001 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •