Sayfa 463/997 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Devlet yavaş yavaş düzeliyor. Yamuk bir şey görürseniz anında şikayet edin acımayın. Devlet arınmaya başladı.

Anadolu Adliyesinde "rüşvet" suçüstüsü

http://www.sabah.com.tr/gundem/2017/...svet-sucustusu

Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    asla birileri kaybetmek zorunda değil bu zihniyeti bozuk insanların , buna bağlı olarak kapitalistlerin istedği meşru hırsızlık sistemidir.

borsa insin-çıkın, dolar, altın , gayrimenkul bunların olması gereken seviyenin çok altına inmesi, çok üstüne çıkması allah tan vahiyle gelmemiştir. bazı insanlar bunu istemiş ve yapmıştır. (olay bu kadar basit)

benim banka da 30 yıllık birikimim t.c devleti tarafından gasp edildiğin de ilk söylenen şu olmuştu (neden o bankaya yatırdın)

aslında soru ve soranın yanlış olması insanların algı yönetiminin nasıl kurbanı olduğunun açık göstergesiydi.

sorulması gereken soru şuydu; zorla banka batırıyosun, tasarruflar sınırsız garanti, hazine bonolarında akıl almaz bir anayasal suç işleyerek satışına izin vermişsin yetmemiş banka sahibinden ödediğini iddaa ettiğin paranın 5 katını tahsil etmiştin.

NİYE ÖDEMİYORSUN? bu nokta da küçük akıllar algı yönetiminin kurbanı oluyorlar (iyi niyetli olsalar bile) aklı olayı muhakeme etmeye yetenler en kibar tabirle zihniyeti bozuk insanlar..

2.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Devlet yavaş yavaş düzeliyor. Yamuk bir şey görürseniz anında şikayet edin acımayın. Devlet arınmaya başladı.

Anadolu Adliyesinde "rüşvet" suçüstüsü

http://www.sabah.com.tr/gundem/2017/...svet-sucustusu
    tabi sanki espri gibiydi ve gülümsedim... "devlet" bencildir önce bunu bilmek lazım.. haberlerde okuruz/ izleriz dolandırıcılar, gaspçılar, hırsızlar vs yakalandı.

vay bee deriz.. devlet bu olayların üzerine nasıl gidiyor, böyle olursa artık yolsuzluk, hırsızlık kalmaz diye düşünmeye başlarız.

esasen en büyük gaspçı, hırsız devletin ta kendisidir.. çok ciddi muhakeme yaptığınızda bu tür rüşvetlerin vs. devletin GELİRİNE /ALDIĞI HARACA etkisi olduğu için önünün kesildiğini görürsünüz.

yani devlet şunu diyor ; EN BÜYÜK GASPÇI, EN BÜYÜK HIRSIZ BENİM ARKADAŞ , SİZE NE OLUYOR?

verdiğiniz örnekte aslında muhakeme edemeyenler açısından mükemmel olmuş, bu olaya baktığınızda devletin arındığını/temizlendiğini düşünürsünüz..

devlet asla temizlenmez, sömürü düzeninin ancak şekli değişebilir.. zira bizati temizliği yapanlar kendileri meşru hırsızlık sisteminin oyuncularıdır.

bu bakımdan sokakta bir serseninin cebimdeki parayı gasp etmesi, devletin benden haksız-hukuksuz aldığı vergi ve/veya bankada durdur yerde 30 yıllık birikimimi gasp etmesinden daha hayırlı-doğru ve iyidir.

zira serserinin paraya ihtiyacı vardır, devletin TL ye ihtiyacı yoktur. (haksız gaspları)

Banka da o zamanlar yapay zeka yok diye mi kizdiniz, banka ne bilsin sizin ters islem yaptiginizi bunun sizin hataniz oldugunu nasil belirlesin, daga kizmissiniz ama dagin haberi yok mevzudan
    saka gibi ama lutfen bir kez daha dusunun
    eksik yatan elbette gecikme faiz olur
    fazla olana da odul mu beklediniz, yatan tutar fazla acaba biye boyle yapti musterimiz diye alarm zillerimi calmali
    hay allahim ya..

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    10 yildir tam isyerimin karşısında garanti bankası ..bir kez girmisligim yoktur.para pul için değil selam bile vermem...sebebi 13 sene önce iki tane kredi kartım vardı. ..bu bankadan...kendileri yolladı hesap kesim tarihleri farkli ama geri kalan limit vs .her şey aynı .bir ay bi kartımın borcu 300 TL diğeri 4.000 civarı idi ..o zaman yaşadığım yerde yoktu şubesi başka bankadan eft ile ödeme yapıyordum ...ödeme yaparken kartlara tam ters ödeme yapmışım 300 e 4000 ..4000 e 300 yatirmisim. ..sonra ekstre geldi eksik yatırdığıma gecikme faizi ..fazla yatırdığıma bi şey yok ) telefon fax bir sürü girişim elde var 0.o tarihten beri isim olmaz hiç.

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

240K usd hesabi olan benim musteri olsa atlarim taxi ye giderim musterinin ayagina, telefon acmak nedir ya saygisizlik haha....

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    UYARI

Şeker gece gündüz dün açtırmıştım. Tüm detayları konuşmuştum. Sabah 240 binlik dolar aldım internetten. M.t. hemen aradı. - Efendim gece gündüz tl. hesabınızla dolar almışsınız. Dolara günlük ( gece gündüz faizimiz yok, isterseniz dolar vadeli yapalım . dedi.

Kızım dün biz ne konuştuk. Para tl. ise 14,25 oran, dolarda ise 3,75, avroda ise 1,75 demediniz mi ? deyince . Maalesef yanlış biliyormuşum dedi. Bilginize.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5. dolarcı dostlar enflasyonu çok hafife alıyorsunuz ! gözünüz hep doların yükselişinde diğer parametreleri görmezden gelmek istiyorsunuz buda benden bir uyarı olsun size

http://www.hisse.net/topluluk/showth...97#post1163397

Haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    dolarcı dostlar enflasyonu çok hafife alıyorsunuz ! gözünüz hep doların yükselişinde diğer parametreleri görmezden gelmek istiyorsunuz buda benden bir uyarı olsun size
    Türkiye'de orta ve uzun vadeli enflasyon büyümeyi yüksek tutmak için hep dövizden fazla olmuştur. Bu politik bir karardır. Bu durumun ispatı da orta ve uzun vadeli kronik cari açıktır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Türkiye'de orta ve uzun vadeli enflasyon büyümeyi yüksek tutmak için hep dövizden fazla olmuştur. Bu politik bir karardır. Bu durumun ispatı da orta ve uzun vadeli kronik cari açıktır.
    üstad forumda arkadaşların kaçırdığı belki de inanmak istedikleri için bilerek kaçırdığı durum şu ! şimdi dolar şu kadar olacak bu kadar olacak deniyor belki olacak ama ne zaman olacak önemli olan zaman ! dolar getirisi ile diğer yatırım enstrümanlarını karşılaştırma ölçüsü zamandır ! şimdi sene başından bugüne dolar getirisi yüzde 10 ! dolar şimdi iyi bir getiri mi sağlamış hayır ! ama senin 2013 hesabını yaparsak evet bizi tokatlıyor ! ayrıca dolar sadece ekonomik gelişmelere göre yön bulan bir enstrüman değil çok farklı parametrelerden etkilenebiliyor ! ben doları indirim çadırlarında marka ürünlerin çok ucuza iki günlüğüne satıldığı yetişenin aldığı yetişemeyenin üzüldüğü bir olaya benzetiyorum fırsatları yakalarsan ciddi kazanç sağlarsın ! ithalata bağımlı bir ülkede dolar uçsun banane enflasyondan demek pek gerçekçi değil !

Sayfa 463/997 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •