Sayfa 171/1001 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by RAVİ Yazıyı Oku

Defalarca söylendi. sormayın artık. millet akıllandı artık. tek akıl. Mesela yani.
    10 milyar satacak sonra 10 milyar daha sonra 10 milyar daha.. O adamı o kanala çıkaran zihniyete ben nediyeyim.. Demek merkez bankasi 30 milyar dolar satacak oyle mi bu ateşi söndürmek için.. Şaka yapmayı bırakın komik oluyor..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

@ Bora Yaşar, sizden sene döndünüz bana karşı. Neden? Sayfayı terk etmeyeceğimden eminsiniz demek. Bir dolar yatırımcısı olarak konu da dolar ise neden terk edeyim. Siz de terk edemiyorsunuz. Sayfanın sahibi tavrınızı hiç hoş bulmuyorum.

@epikurus, happy i öyle kabul edin. Farklı bir renk o. [emoji4]

@watcher46, Tekniğe inanıyorum daha önce yazmıştım. Elliota göre 3.90 dan sonrası yok. Düşüş var deniyor. Herkes inandığı yoldan gidiyor zaten. Paramın değerini koruma adına dolar alıp uzun vade bekleyeceğim.

Dolar kakacılar için Mevlanadan bir beyit,
    Gel, ne olursan ol, gel! İster kafir, ister mecusi, ister putperest ol, gel! Bizim dergahımız ümitsizlik dergahı değildir. Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...

Ama bu topikte genel kabul görmüş bir husus var, DOLAR çıkınca millete `almayın siz vatan haini misiniz` diye saldıranlara, abuk sabuk tezlerle sözüm ona kese kağıdı milliyetçiliği yapanlara ve bir yandan A KE PE yalakalığına soyunanlara hatta çok ileri gidip DOLAR yerine kara para aklama yeri BİTCOİN`e yatırım yapın diyenlere karşı buradaki Dolarcılarda Mevl*****n geniş hoşgörüsü kalmıyor, adama miktir çekiyorlar hatırlatayım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Bende dolar düşecek diyenlerdenim. Sayfaya gelme nedenim sayfayı dolar sayfası olarak algıladığım için. Dolar düşecek sayfası varsa oraya gideyim [emoji4]
    Bu yazı sana mı ait?

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bize ne?

Ha?
    Ya insanlara böyle davranıp durmayın. Sizin anılarınızdan bize ne o zaman denmez mi size de. İnsanları yorum yapmaya korkutuyorsunuz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Ben terk etmiyorum çünkü başlıkla aynı düşüncedeyim ve o çerçevede yazıyorum.

Başlığın sahibi tavrımı hoş bulmuyorsanız....

Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

7. Sayin Bora abi yavaş yavaş sinirleniyo
    Hem o ne lem
    Arc de triumpf var Paris te
    Champs Elysees de parisien gece kulüpte revu izler çıkarsın
    Sonracima zafer takinda bi selfie
    Sonra gerçek muflis hayat
    Victor Hugo sefiller
    Kardaş değiş sen o nick i
    Bak ben moruk kodum
    Memnunmuyum değil
    Ama gerçek şu ki herkes
    Bi gün moruklayacak

Len merkez bankası kimin Dolarlarını satıyor 10 -10 deyin hele, elinde ne kadar cash dolar var , hoop ! dedik, böyle abuk sabuk ideolojileri savunmak milleti ürkütür, sonra bir bakarsınız sabah bankalara hucum, bir gecede topu diker bu ülke. Bu iş öyle kahve köşelerinde a ke pe yalakalığı yaparak memleket kurtarmaya benzemez.

Sayfa 171/1001 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •