“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
@ Bora Yaþar, sizden sene döndünüz bana karþý. Neden? Sayfayý terk etmeyeceðimden eminsiniz demek. Bir dolar yatýrýmcýsý olarak konu da dolar ise neden terk edeyim. Siz de terk edemiyorsunuz. Sayfanýn sahibi tavrýnýzý hiç hoþ bulmuyorum.
@epikurus, happy i öyle kabul edin. Farklý bir renk o. [emoji4]
@watcher46, Tekniðe inanýyorum daha önce yazmýþtým. Elliota göre 3.90 dan sonrasý yok. Düþüþ var deniyor. Herkes inandýðý yoldan gidiyor zaten. Paramýn deðerini koruma adýna dolar alýp uzun vade bekleyeceðim.
Dolar kakacýlar için Mevlanadan bir beyit,
Gel, ne olursan ol, gel! Ýster kafir, ister mecusi, ister putperest ol, gel! Bizim dergahýmýz ümitsizlik dergahý deðildir. Yüz kere tövbeni bozmuþ olsan da yine gel...
Ama bu topikte genel kabul görmüþ bir husus var, DOLAR çýkýnca millete `almayýn siz vatan haini misiniz` diye saldýranlara, abuk sabuk tezlerle sözüm ona kese kaðýdý milliyetçiliði yapanlara ve bir yandan A KE PE yalakalýðýna soyunanlara hatta çok ileri gidip DOLAR yerine kara para aklama yeri BÝTCOÝN`e yatýrým yapýn diyenlere karþý buradaki Dolarcýlarda Mevl*****n geniþ hoþgörüsü kalmýyor, adama miktir çekiyorlar hatýrlatayým.
Ben terk etmiyorum çünkü baþlýkla ayný düþüncedeyim ve o çerçevede yazýyorum.
Baþlýðýn sahibi tavrýmý hoþ bulmuyorsanýz....
Ne yapmayý düþünüyorsunuz?![]()
Sayin Bora abi yavaþ yavaþ sinirleniyo
Hem o ne lem
Arc de triumpf var Paris te
Champs Elysees de parisien gece kulüpte revu izler çýkarsýn
Sonracima zafer takinda bi selfie
Sonra gerçek muflis hayat
Victor Hugo sefiller
Kardaþ deðiþ sen o nick i
Bak ben moruk kodum
Memnunmuyum deðil
Ama gerçek þu ki herkes
Bi gün moruklayacak
Len merkez bankasý kimin Dolarlarýný satýyor 10 -10 deyin hele, elinde ne kadar cash dolar var , hoop ! dedik, böyle abuk sabuk ideolojileri savunmak milleti ürkütür, sonra bir bakarsýnýz sabah bankalara hucum, bir gecede topu diker bu ülke. Bu iþ öyle kahve köþelerinde a ke pe yalakalýðý yaparak memleket kurtarmaya benzemez.
Yer Ýmleri