Alıyom -satıyom ! ben kazanıyom ! BORSACI geyiğidir .
Alıyom -satıyom ! ben kazanıyom ! BORSACI geyiğidir .
HABER BU OLUNCA,
Diyanet'e 6.8 milyar yetmedi: 1.3 milyar ek ödenek isteyecek
Diyanet’in Mali Durum ve Beklentiler Raporu, bu yıl da bütçenin yetmeyeceğini ve 1.3 milyar liralık ödenek isteneceğini ortaya koydu.(2017)..
Risale Haber-Haber Merkezi
Diyanet İşleri Başkanlığı istatistiklerine göre, Türkiye'de 86 bin 762 cami bulunuyor...
125.000 küsur makam aracı, benzini, şöför bakım onarım giderleri. bu kadar zenginmiyiz
..... USD/TRY*yükselişe devammmm.!
3.90 geçilirse CELEPLER den yardım istenecek, 3.94 sonrası BERBERLER devreye girecek 4 üstü ve sonrası FAİZ arttırımı .
Geçen atakta tcmb 3.94 te faiz silahını gösterdiyse ve 3.53TL'ye put koyduysa, bu sefer koyduğu 3.7TL'lik puttan müdahale seviyesinin 4.11 TL gibi olabileceğini söyleyebilir miyiz?!?!
Ancak geçen sefer 3.88 ile 3.94 arası işlemler çok hızlı ve hacimsiz geçtiği için bu seferde 4.05-4.11TL arası hızlı ve bankaların alım satım işlemlerini örtülü olarak kapatmaya çalıştığı (spreadleri açarak) bir aralık olabilir. (enpara.com'a selam olsun).
Reeskontların yapacağı aşağı yönlü baskı daha etkili ama ihracatçının günlük 30-40 milyon dolar geri dönüşü olabileceğini hesaplarsak bu etki gecikmeli gelebilir. O yüzden birkaç gün daha beklemekte fayda var.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
VELI EFENDİ HİPODROMUNDAN tatsiz haberler gelmeye devam ediyoru. binicisini üstünden atan BIST100 gecen hafta hatırlarsaniz, finish cizgisinin tam tersi istikamet te kosuyordu. bu haftaya da YAN, YAN KOŞARAK başladı . imdat.! AT SAĞA ÇEKİYOR.
1.sari teneke, 2.bit tabii USD/TRY.. bit deyince aklima geldi ilk firsatta BİTCOİN alacağım ve kamu oyunu bilgilendirecegim.
gösterge 13.60 a dayandı bizim timothy ash ağladı dolar iner mi çıkarmı vallah bilmirem![]()
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri