Sayfa 82/209 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon
Arama sonucu : 1668 madde; 649 - 656 arası.

Konu: ERSU - Ersu Gıda

1. Vay be. Neler dönmüş orda öyle. Yüzyılın kazıgı

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Saygıdeğer hissedaşım. Bu hafta beklentin varmı? Cuma günü satış olmadaydı endekste sence 1.35 i geçermiydi?

....

3.  Alıntı Originally Posted by lapras Yazıyı Oku
    Saygıdeğer hissedaşım. Bu hafta beklentin varmı? Cuma günü satış olmadaydı endekste sence 1.35 i geçermiydi?

....
    Sayın lapras bu hissenin ne yapacağını sadece tahtayı yapanlar bilir, endeksle koralasyonu olmayan bir kağıt ama tabiki istedikleri anda endeksin durumunu kullanmaktan geri durmuyorlar bunu düşüşlerde gördük, kağıdın altıda üstüde onların istedikleri an istedikleri tarafa yıkarlar bizim elimizdeki tek silah sabrımız

Teknik olarak yorum yapmanında çok anlamı yok ne formasyonları heba ettiler bu kağıtta, herkesin gördüğü teknik hedefler gerçekleşmedi,

Ben bekliyorum, sonumuz hayır olur inşallah
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. satında alayım dıyo 1.24 ten

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yarında tezgahı 1.20 ye kurar.Satinda alayım diye.1.40'dan itibaren senaryo aynı dostum.Satmaya kiyamayanları ertesi gün seansında 2/3 kademe aşağıda karşılıyor 😉

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ''Yok Artık Daha Neler''dedirtiyorsa bir hisse.Ya ''alım vakti'' ya da ''satım vakti'' O andır...

6. Sayın spek allah belanı versin

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by captur Yazıyı Oku
    Yarında tezgahı 1.20 ye kurar.Satinda alayım diye.1.40'dan itibaren senaryo aynı dostum.Satmaya kiyamayanları ertesi gün seansında 2/3 kademe aşağıda karşılıyor 😉

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1.23 den aşağısı tehlikeli 1.16 ya kadar geliyor.diye bekliyorum. O gelirse bende alırım.serefsiz kağıdın çıkacak ama önce duseni bitirmesi lazım

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. . RSI yerlerde sürünyo kalk artık

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 82/209 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •