Sayfa 120/1024 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 953 - 960 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Akbank abartmış:

"Akbank hesaplarınıza diğer bankalardan gelen yabancı para havalelerinden (Gelen SWIFT) alınan asgari ücret, 01.05.2017 tarihi itibariyle asgari 54 TL, azami 440 TL olarak güncellenecektir."
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Akbank abartmış:

"Akbank hesaplarınıza diğer bankalardan gelen yabancı para havalelerinden (Gelen SWIFT) alınan asgari ücret, 01.05.2017 tarihi itibariyle asgari 54 TL, azami 440 TL olarak güncellenecektir."
    ky için öyle ama milyon üstü dolar gelsin bakalım para kesebiliyormu. kırmızı halı bile çekebilirler.

3.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    selamlar

akrabam 500 bin lira toplu bir para aldı, hisse senedi olarak düzenli temettü getirisi tecih etmediğini borsaya güvenmediğini söylüyor, eve yatırım yapmak da istemediğini söylüyor çünki evet evi var, ileride ailemden de kalacak gayrimenkuller olacak diyor, haklı olabilir.

son olarak param sürekli elimin altında özgür kalsın enpara nasıl diyor ?
    maddi durumu aylık kazancı iyi, bu paraya dokunmam gerekmiyor en az 5 yıl yıl mevduatta tutabilirim diyor ?

benim fikrimi sordu çünki enpara kullandığımı biliyor, ancak sözkonusu bu meblağda bir menkul yatırım olduğunda bu başlıkta gerçekten konuya vakıf üyeler var zevkle okuyorum ve çok şey öğreniyorum,

sizce ne yapmalı, enparada mevduatta 5 yıllık bir projeksiyon ortaya koyarsak enflasyon/döviz/gayrimenkul denkleminde mevduat nerede kalır tercih etmeli mi ? samimi bir soru

tüm değerli üyelere saygılarımla

Valla iyi para güle güle kullansın.ben akrabanızın yerinde olsam döviz,mevduat,arsa-tarla yatırımı olarak değerlendirirdim.Paranın aciliyeti yok anladığım kadarıyla en parada oranlar düşük ama İNG e-turuncu günlük 12.50.Arsa-tarla biraz araştırma yapsın ben olsam 150-200 bin tl ile arsa yatırımını düşünürdüm.Ama tabii karar sizlerin.

CANİKLİ : GAYRİMENKUL SERTİFİKASINA KÖPRÜLERDE EKLENEBİLİR.

Bu yapılan ve devamı gelecek görünen tüm uygulamalar geçmişin ANAP iktidarı tarafından uygulanmış ve bunlara para yatıran küçük yatırımcıların hepsi zarara uğramıştır. Geçmişi bilmeyen , bilip bilmemezlikten gelen, bilmediği konularda bilenlerin hatırlatmalarını yok sayanlar için diyecek tek şey; `kendi düşen ağlamaz` ...

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku

Bu yapılan ve devamı gelecek görünen tüm uygulamalar geçmişin ANAP iktidarı tarafından uygulanmış ve bunlara para yatıran küçük yatırımcıların hepsi zarara uğramıştır. Geçmişi bilmeyen , bilip bilmemezlikten gelen, bilmediği konularda bilenlerin hatırlatmalarını yok sayanlar için diyecek tek şey; `kendi düşen ağlamaz` ...
    Eski filmlerde İstanbul'a gelen garibanlara köprüyü satarlardı, bizde gülerdik demek ki neymiş hayalmiş gerçek olmak üzereymiş
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku

1984 te köprü senedi diye bir icat yapmışlardı, ne oldu onlara?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Valla iyi para güle güle kullansın.ben akrabanızın yerinde olsam döviz,mevduat,arsa-tarla yatırımı olarak değerlendirirdim.Paranın aciliyeti yok anladığım kadarıyla en parada oranlar düşük ama İNG e-turuncu günlük 12.50.Arsa-tarla biraz araştırma yapsın ben olsam 150-200 bin tl ile arsa yatırımını düşünürdüm.Ama tabii karar sizlerin.
    evet sn.üye, çok iyi para aldılar 4 kardeş, zaten bu para kent merkezine çok yakın hisseli bir izale i şuyu arsa satışından geldi,

enpara ya meyili masrafsız ve çok pratik olmasından kaynaklanıyıor galiba, aslında daha iyi veren bankalar var doğru.

abd merkez bankasının faiz artırımı beklentisi netleşti gibi, bu tüm dünyada olsuğu gibi bizim merkez bankasında da bir faiz artışına işaret ediyor, bu yıl mevduat faizlerinin aylık %12.50 altına inmesini beklemiyorum şahsen.

saygılarımla
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

8. Çarşamba dolar ve tl dönüşlerim mevcut. Finans, ak, garanti, vakıfbank

Oranları öğleden sonra yazacağım

Sayfa 120/1024 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •