Akbank abartmış:
"Akbank hesaplarınıza diğer bankalardan gelen yabancı para havalelerinden (Gelen SWIFT) alınan asgari ücret, 01.05.2017 tarihi itibariyle asgari 54 TL, azami 440 TL olarak güncellenecektir."
Akbank abartmış:
"Akbank hesaplarınıza diğer bankalardan gelen yabancı para havalelerinden (Gelen SWIFT) alınan asgari ücret, 01.05.2017 tarihi itibariyle asgari 54 TL, azami 440 TL olarak güncellenecektir."
Forum kuralları 'nı okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Valla iyi para güle güle kullansın.ben akrabanızın yerinde olsam döviz,mevduat,arsa-tarla yatırımı olarak değerlendirirdim.Paranın aciliyeti yok anladığım kadarıyla en parada oranlar düşük ama İNG e-turuncu günlük 12.50.Arsa-tarla biraz araştırma yapsın ben olsam 150-200 bin tl ile arsa yatırımını düşünürdüm.Ama tabii karar sizlerin.
CANİKLİ : GAYRİMENKUL SERTİFİKASINA KÖPRÜLERDE EKLENEBİLİR.
Bu yapılan ve devamı gelecek görünen tüm uygulamalar geçmişin ANAP iktidarı tarafından uygulanmış ve bunlara para yatıran küçük yatırımcıların hepsi zarara uğramıştır. Geçmişi bilmeyen , bilip bilmemezlikten gelen, bilmediği konularda bilenlerin hatırlatmalarını yok sayanlar için diyecek tek şey; `kendi düşen ağlamaz` ...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
evet sn.üye, çok iyi para aldılar 4 kardeş, zaten bu para kent merkezine çok yakın hisseli bir izale i şuyu arsa satışından geldi,
enpara ya meyili masrafsız ve çok pratik olmasından kaynaklanıyıor galiba, aslında daha iyi veren bankalar var doğru.
abd merkez bankasının faiz artırımı beklentisi netleşti gibi, bu tüm dünyada olsuğu gibi bizim merkez bankasında da bir faiz artışına işaret ediyor, bu yıl mevduat faizlerinin aylık %12.50 altına inmesini beklemiyorum şahsen.
saygılarımla
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Çarşamba dolar ve tl dönüşlerim mevcut. Finans, ak, garanti, vakıfbank
Oranları öğleden sonra yazacağım
Yer İmleri