bu gun trend takibi yapip hizli sistem kullananlarin zarar etme ihtimali yok gibi birseydi bence.Yavas sistemler tersde kalmis olabilir.
bu gun trend takibi yapip hizli sistem kullananlarin zarar etme ihtimali yok gibi birseydi bence.Yavas sistemler tersde kalmis olabilir.
son bir kaç senede ekim ve kasım kadar bereketli günler görmedim desem yeridir.
Kontra robotcuların bir formu varmı acaba.
Bir hayal edilyiorum şöyle.
Ulan biçti bizi bu trend takip edici sistemler.
Bu piyasada kontra robotlar kazanmaz abi trend takip edici sistemler bir şekilde birbirini tetikliyerek trend olusturuyor.
Kontra robotcular olarak sistemlerimiz düzgün iş yapamıyor.
Kazanamayız biz diye konusuyorlar mı acaba :D
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Sv. V,
Çalışmanın yüksek doğruluk oranına sahip sonuçları olduğunu düşünüyorum. Sisteminizin bu oranları devam ettirebilme süresini, bulunduğu seviyeyi koruma ve arttırabilme gücünü takip ederek, sisteminizin sağlık durumunu ileride tekrar değerlendirelim derim. Sisteminiz zaman içinde, mevcut durumunu korumakta zorlanıyor ise ona kapasitesinden fazla yüklendiğinizi görmüş olursunuz.
Hedefin yok ise yardım edecek rüzgarı bulamazsın.
Yer İmleri