Sayfa 83/209 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
Arama sonucu : 1668 madde; 657 - 664 arası.

Konu: ERSU - Ersu Gıda

1. Takas atan yokmu ?? 1.24 ten hacimli toplandı yarın gitmexden yüzüne bidaha bakmam Ersu..ytd

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

3. Ya arkadaşlar hele bi yorum yapın. Giren girdi kaçan kaçtı. Bi taban zararımız var napacaz bu kağıdı

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by lapras Yazıyı Oku
    Ya arkadaşlar hele bi yorum yapın. Giren girdi kaçan kaçtı. Bi taban zararımız var napacaz bu kağıdı

Sn.lapras ben kendi adıma grafik çizemediğim için Twitter dan bakıyorum orada farklı grafikler var bir göz atın istersiniz
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Sn.lapras ben kendi adıma grafik çizemediğim için Twitter dan bakıyorum orada farklı grafikler var bir göz atın istersiniz
    Grafiğe bakarsak abi bir altına doğru gidiyor. Teknik bu. Temel ne diyor temel

....

6.  Alıntı Originally Posted by lapras Yazıyı Oku
    Grafiğe bakarsak abi bir altına doğru gidiyor. Teknik bu. Temel ne diyor temel

....
    Twitter da güzel garfikker var Ersu yazıp aratınca çıkanlar, kağıt teknik dinler mi belli olmaz tabi o ayrı, ben 1.20 altında fiyatı şuan beklemiyorum

Temel konusu herkesin bildiği bariz gerçekler var bilanço ortada onun haricinde benim bildiğim bir şey yok maalesef.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

7. 1.2 dip olsun bi yıl taşırım zararla. Ama bence gidici. Bak bir altına gidici. Tavşanın araba görmüşü gibi izliyorum o ayrı.

8. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...

Sayfa 83/209 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •