Sayfa 490/997 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590990 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 3,913 - 3,920 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

sn . memorex ve rxpu ,

Soruma lütfedip yanıtladığınız için teşekkürler.

Memorex in dediğini yapıcağım bundan sonra , demek ki telefonu gizliye alıp kendimizi baştan en azından deşifre etmeyelim.

2.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    sn . memorex ve rxpu ,

Soruma lütfedip yanıtladığınız için teşekkürler.

Memorex in dediğini yapıcağım bundan sonra , demek ki telefonu gizliye alıp kendimizi baştan en azından deşifre etmeyelim.
    Ben de farklı veya gizli numaradan aramayı denemiştim , o zaman da telefon açılmamıştı. Ama şimdi belki durum farklıdır, malum zaman değişti..... Bankalara para lazım......
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. 300 K 42 gün
    Burgan %14,50 bağlandı.(hoşgeldin)

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. su denizbank ne kadarda rezil bir banka hem borsadaki fiyatı ve hareketi ile rezil hemde yaptıkları uygulamalar ile 350 k ile gittim hosgeldin faizinden yararlanmak icin 13.75 dediler hani 14 tu reklamlarda oyle diyordunuz dedim 1 gun valorlu olursa veriyoruz dediler bu banka ile isim baslamadan bitmistir boyle rezillik olmaz
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

5.  Alıntı Originally Posted by luikang Yazıyı Oku
    su denizbank ne kadarda rezil bir banka hem borsadaki fiyatı ve hareketi ile rezil hemde yaptıkları uygulamalar ile 350 k ile gittim hosgeldin faizinden yararlanmak icin 13.75 dediler hani 14 tu reklamlarda oyle diyordunuz dedim 1 gun valorlu olursa veriyoruz dediler bu banka ile isim baslamadan bitmistir boyle rezillik olmaz
    Sonuç olarak nerede mevduat yaptınız?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

6. Akbank bonosunu bende sordum arkadaşların dediği gibi 10 ocak vade sonu !! 500k altına yok

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    yok abi be hepsi bu oran yada daha düşecek diyorlar mt ler ..aralık sonu eskidenmiş bilanço ayarlamaları ..öyle diyorlar.Akbank ın ki mevduat karşılığı değilse çok güzel oran bence .mevduat karşılığı bile olsa yine güzel.
    Abi mt böyle kandıracak insanları başka ne desin.

8.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Abi mt böyle kandıracak insanları başka ne desin.
    Benim mt konuştuğum mtler de artmasını bekliyoruz demişti .

Ama bu baskı o zaman yoktu

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 490/997 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •