Sayfa 127/211 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177 ... SonSon
Arama sonucu : 1681 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: Varant 24

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    elimde 500 bin KRDCA.V var geçen ay aldım. 5 milyon civarı py malı ilk çıktığında 3 günde dağıtmış. bir aydır satamıyor satıcılar hep bireysel yada kurumsal yatırımcı her neyse. geçen ay 100 bin lot aldım 5 seferde şimdi alırken benden 20 bin lot alıyor. geçen ay 2 ay vardı vade sonuna bol bol dağıttın. şimdi 1 ay kalmış 20 bin lot alıyorsun neden m.h. sordum. cevap talep yok. ne talebi ya ben 500 bin alış yada satış koysam gidiyormuki makasa zaten 10 kademeye dayanmış. sitenizden rakama bakıyorum alırken 3 kuruş altta satarken 3 kuruş yukarıda. bu ne peki. elimizde yok müdahale edemiyoruz iyide hisse fiyatı neyse ona göre alsan elinde olmazmı. yok biz belirlemiyoruz yok talep yok emir yok şu yok bu yok. dedimki ben sizden ne üç kağıt yaptığınızı bana söyleyin demiyorum. geçen ay vade var iken 3 günde 5 milyon lotu nasıl sattıysan şimdide vade bitmeye yakın almamak için kıvırmayın ben 500 bin lotu 20 bin lot alırsan kaç seferde satacağım. 10 kuruştan aldım sen 15 kuruşa alış yazmışsın. 33 sefer aynı fiyatamı denk getireceğimde %50 kar yapacağım zaten bir aydır bekliyorum. siz ne istiyorsunuz telefonlar çalıyor vs. hangi hisse olursa olsun bana 100 bin sattıysan alırkende 100 bin koy dedim. milletin elinde bırakıpta günlük erimesine izin verip köşeye sıkıştırmayın insanları. topu topu 2 firmasınız devlet olsa zaten gerekeni yapar bunu yanınıza koymaz benmi sizi denetleyeceğimde sorunu bildireceğim. hepiniz aynısınız manipülasyon ile para kazanıyorsunuz.

ben bunu niye anlattım. varant işi şöyle dün viop topiğinde yazdım. 2 ay içinde thy %20 düştü çıktı. 20 bin tlsi olan dibi ve zirveyi bilseydi şuan 4 milyonu vardı. yani ben hisseyi bulacağım yönü bulacağım gireceğim ve çıkacağım zamanı bileceğim pynin verdiği fiyata eyvallah diyeceğim makasa eyvallah diyeceğim aldığı sattığı kotasyonlara eyvallah diyeceğim. deeeeeee para kazanacağım. arkadaşlar varant kısacası budur. oynamak isteyen buyursun saygılar

aramamdan sonra kotasyonu 100 bin yapmışlar. zorla hakkımızı almak için bunları yapmamız lazımmış demekki.

sitesinden kontrol ediyorum 13 kuruş alırım diyor 18 kuruş satarım diyor ama satışta 20 kuruşa başkası var. elinde yok ama 18 kuruş yazmış. 13 kuruşu hesaplıyorum normalde 16 kuruşa denk geliyor al ondan elinde yoksa o zaman olur 18 kuruşa koyarsın. yookkkk enayimi vade bitsin milletin elinde erisin ve kalsın mantık bu.
    şunu da eklemekte fayda var bilenler bilir lakin bilmeyenlerin kulaklarına küpe olsun.

örnek ile anlatayım anlaşılır olsun.

garanti bankası hisse 11 tl
    kullanım fiyatı 12 tl
    alım varantı fiyatı 40 kuruş
    100 bin lot aldınız diyelim
    vadesi nede 1 ay kalsın diyelim

yanlış işlem açtınız diyelim. 35 kuruş oldu oyalandı 20-35 kuruş arasında ama beklentiniz var vadesine de var diye bekliyorsunuz fakat şerefli hisse ile oynayanlar köşeye sıkıştırıyor ve şerefli ihraççılar kotasyonu az veriyor yada makası çok açık tutuyor. vs. oldu oldu vade sonuna geldi hisse 11.30'dan kapandı diyelim senin varantında 5 kuruşa düştü diyelim. sonra dersinki ne yapalım şansımız buymuş beklersinki 5 kuruş olan varantın 100 bin lot karşılığı olan 5 bin tl hesaba yatsın diye ama maalesef çünkü bu ihraççılar öyle bir şerefliler ki kullanım fiyatı 12 tl ama hisse 11.30 kapattı bu ne anlama geliyor vadesine kadar kullanım fiyatının üstünde kapatmadığı sürece isterseniz 20 kuruş değeri olan ve 1 milyon lot varantınız olsun güme gider. sıfırlanır. dün yazmayı unutmuştum. varant böyle bir şey arkadaşlar bilenler bilir bugün alan yarın verir vermese ertesi gün kesin verir ha kazanan yokmu varrrr ama nasıl onuda piyango oynayan milyonlarca kişi arasında nasıl 10 kişiye büyük ikramiye çıkar ise onun gibi. onlarda zaten paraya alışkın değiller ise bir şekilde tekrar kaybediyor. varant bu sevgili forumdaşlar saygılar

2.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Geceye UZIVT endeks satım ve USDTH dolar satımla girdim maliyet endeks .0.49 dolar 0.14 (3.81 de iken)
    endeks satım ve dolar satımlar verildi(zararına) endeks alıma girdim UZIDA 0.90 DAN
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

3.  Alıntı Originally Posted by dudaeva Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kasım sonu için altın ons yorumu yapabilecek varsa müteşekkir olurum..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bir iki ay öncesinde altın 1400$ beklentisi varken şimdi 650$ cılar çıktı piyasaya.Halihazırda görünüm,altın öldü ama henüz gömmeyelim diyerek morgda tutuyorlar.Takipte kalıp 1290$ seviyelerini takip etmek lazım,bu durumda canlanma görülebilir.Kuzey Kore ile ilgili gelişmeler elektroşok etkisiyle canlandırabilir.Teknikle altında sadece fiyat hedeflerini kestirebilirsiniz,öyle eğriler çizerek bugün bu şu gün şu olur gibi hesapların tutarlılığı zordur.Şahsen bu canlanma ihtimalini göz önüne alarak şimdilik takip edip sinyalleri gözlüyorum.ytd

4. Varant piyasasını şöyle bir inceledim ve çok riskli bir piyasa. Bu piyasadan para kazanmak baya bir zormuş. Varan piyasasında kendimce kazanmanın yolunun tek bir hisseye odaklanıp alım ve satım varantlarını takip etmek ve hissenin yönünü tahmin ederek pozisyon almak ve makul karda çıkmak olarak gördüm. Her varantta azami 2500 TL den fazla oynanmamalı. bu fiyatın üzerine örneğin 10 bin tl satım varantı aldığınızda ya makul fiyattan satmalı

5.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    endeks satım ve dolar satımlar verildi(zararına) endeks alıma girdim UZIDA 0.90 DAN
    UZIDA lar 1.03 den verildi flat düşerse tekrar alım yapacağım.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Kazanabiliyomusunuz?

7.  Alıntı Originally Posted by cengizz Yazıyı Oku
    Kazanabiliyomusunuz?
    Ben bir kaç kez cüzi miktarda yatırdığım parayı sıfırladım bu işin sırrını kavradıktan sonra sahalarda olayım diyorum ....

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Sırrı düşük fiyatlı varant tercih etmemek.
    2 TL ve üstü tercih bana göre.

Sayfa 127/211 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •