Yanlýþ anlamayýn merakýmdan sordum 670×9 =60 lira demiþsiniz ama ben 0.67 demiþim adet olma ihtimali bu ise 0.58 alýþ dediðimi ne anladýnýz?![]()
![]()
GT-I8552 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlýþ anlamayýn merakýmdan sordum 670×9 =60 lira demiþsiniz ama ben 0.67 demiþim adet olma ihtimali bu ise 0.58 alýþ dediðimi ne anladýnýz?![]()
![]()
Bilinsin ki çakallarýn hükmü kurt ayaða kalkana kadardýr.
yooo yanlýþ anlamam ben doðru sorulduðu vakit bahsettiðiniz varantýn tahtasýna baktým o gün satýþ emri verdim dediðiniz vakit öncesine ve sonrasýna baktýðýmda sizin sattým dediðiniz fiyatta tek 670 adet satýþ vardý ilgili varantta. bu sebeple açýklayýcý olarak yazayým belki yanlýþa mahal vermeyiz tekrar.
0,58 alýþ
0,67 satýþ
fark:9
670 lot * 9 kademe = 60.03 tl vs.
gelelim bir önceki sayfa açýklamanýza yani %15-20 günlük kar meselesine
siz bu kadar lot ile günde %20 yapýn ayda %440 yapar. günde 60 tl * 22 = 1.320 tl yapar ayda
senelerdir bu iþi yapan biri bu þekilde oyun anlayýþýnda ise ????????
ayda %440 kazanmak yerine ve 500 iþlem açmak yerine eðer borsayý bildiðinize inanýyor iseniz. 2 yada 3 iþlem açarým 10 bin tl ile o bana %5 getirsin 1.500 tl yapar. günde 50 tl kazanýpta %100 kazandým diye sevinmek pekte bana mantýklý gelmiyor.
umarým sözlerim yanlýþ anlaþýlmamýþtýr. saygýlar
Yok yanlýþ anlamadým espirel cevap verdim.yüzdesl olarak % 5 günlük kanat etsek yada kazansak iyi.sermayeyi boþ ver.bazen 10 bin bazen 5 bin iþ inada bindi mi 50 bin lot.ama ilk alýþta güzel kar yazmýþsa üstüne gitmem satar geçerim dansöz gibi borsamýz varken
Çok para çok kazancýn yanýnda çok risk de getirir. 35 bin lira ile iki defa seçime girdim alým yönünde birinde %60 a yakýn zarar ettim diðerinde %40 kar ettim. Bazen küçük para ile büyük kar yakalayabilirsin. Tabii 50 - 100 liranýn hesabýnda deðiliz. Þimdi maksimum varanta ayýrdýðým rakam 5 bin üstü risk. Hisse ve viob deðiþir hisseye 100 bin gir farketmez. gelelim günlük 60 lira kar konusuna bnu viopta 600 puan yapar millet günde 500 puan aldým diye þov yapýyor. gerçekten yatýrdýðým miktara göre her gün 60 koyayým farketmez ayda 1320 asgari ücret parasý çok küçümsediniz garanti varsa neden olmasýn. varant az parayla çok para kazanma hýrsý yeri ya da gerçek yatýrýmcýnýn spotta veya viobta aldýðý pozisyonun hedgesidir.
buda bir sistemdir elbette ama biraz emeðin karþýlýðý alýnmýyor gibime geliyor hemde yorucu. hergün bu stres yaþanacaðýna 2-3 günde bir belirli hesabýný kitabýný yaptýðýn güvendiðin hisseyle al sat yapsan. ayda 8-10 iþlem yapsa her iþlemde %1 verse riske atacaðýn parada 10 bin tl olsa. bin tl kar yapar. çok riskli bir piyasa elbette riski el verdikçe düþürmek zorundayýz ama kazancýn da strese girdiðine deðmesi lazým. bence. saygýlar
Yer Ýmleri