Sayfa 731/948 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Arkadaşlar biz biraz yanlış mı düşünüyoruz. Biz bu kağıtta 8 aydır bekliyoruz. Eğer birleşme kararı çıkınca yapacağı pirimi bekliyorsak sözüm yok ki ben onu bekliyorum. Yoksa birleştikten sonra Erciyas hissesi almak burda boş boş beklemekekten daha doğru olmaz mıydı. Yani bir çok arkadaş yok birleşecek, erciyas olcak ve erciyas da çok iyi şirket demesi bence biraz olaya yanlış taraftan bakmak gibi. Asla YTD değildir.

2. Şimdi bilsem ki bu günkü SPK bülteninde birleşme haberi çıkmayacak yemin ederim kralı satmamda bana engel olamaz. Nedir bu yani binmişiz bir alamete, gidiyoruzmuyuz acaba bir kıyamete.

3. Ama insan diyor acaba bu akşamki bültende olumlu haber çıkar mı? Ahhhhhhhhh bu acabalar var ya

4.  Alıntı Originally Posted by -Taha Yazıyı Oku
    Ama insan diyor acaba bu akşamki bültende olumlu haber çıkar mı? Ahhhhhhhhh bu acabalar var ya
    Birleşmeden sonraki fiyatlamaya odaklı ve sonrasına tabi isteyen sonrasını bekler 1 sene veya 10 sene isteyen birleşme sonrası erciyas açtığı fiyattan verir çıkar adamlar fiyatı 40 da açsa 10 da açsa kimse bişey diyemez şahsen ben fiyatı kestiremiyorum ama herşeyden önce birleşme şu an için hedef bu ytd

5. Büyük ihtimal bugünkü bültende haber çıkmaz çünkü spk bilançoyu görmek ister bilançoda dün akşam açıklandı bugüne yetişmez.

6. Bu yeni gelen bilançoya göre degerleme yapılmadı. 6 aylık bilancoya före yaptılar

IQ_Pro_G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by demir61 Yazıyı Oku
    10 bin lotum var ve beklemekten sıkıldım, maliyetine, 2.64' e yazdım, giderse karton alacam. ytd
    2.64 ü gördü 10 bin lotun gittimi

E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Yok bültende bu hafta da. Hayırlısı.

Sayfa 731/948 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •