Bu tür kaðýtlarda beklenti bittiðinde kâr gördüðünüzde arkanýza dönüp bakmayacaksiniz. Baktýðýnýzda ihale sizlere kalýr. Kar gör roket.
PLK-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tür kaðýtlarda beklenti bittiðinde kâr gördüðünüzde arkanýza dönüp bakmayacaksiniz. Baktýðýnýzda ihale sizlere kalýr. Kar gör roket.
PLK-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
karý gördünse sat. Yaptýðýn yorumun hiç bir temel dayanaðý yok. Birincisi birleþme olduðun türkiyedeki pazarýn %25 sahip olacak bir sanayi þirketinden bahsediyoruz. Erciyas geçmiþ yýllarýn karý. Ve düzenli kar payý daðýtýmlarýný düþünürsek bu hissenin bu fiyatlarda olmasý mümkün deðil. Her koyun kendi bacaðýndan asýlýr. Her kesin kendi parasý. Ytd.
Herkesin benim senin bir planý var , onlarýnda bir veya daha fazla planý var bu gerçek , bu hissede gördüðüm kadarýyla çoðu kiþi birleþme çaðrýsýna geldi ve bekliyor bende dahil o yüzden bilançosu vb þeyler önemli deyil zaten yeteri kadar gerginiz ve moralsiz , bilgi sahibi olmak isteyen arkadaþlara tavsiyem sitede 1 ila 730 arasý deðerli kardeþlerimizin yorumlarýný okumasý ve süzgeçten geçirip deðerlendirmisi menfaatinedir kimse ben yiyemedim al sen ye demez sabýrla bekliyeciðim veya ceðiz yatýrým yaptýðýmýz miktar rahat paraysa sorun yok ama emanet kredi vb ye çatlak sesler çok olur biraz sabýr herþey güzel olacak inþ. YTD. Herkese hayýrlý cumalar güzel haberler duymak dileðiyle.
Ne beklentisi gerçeklendiðinde satacan
Asýl þu anki beklenti gerçekleþti zaman sýfýr bir þirketin hisselerine sahip olacaksýnýz
Özbal geçmiþde kalacak
Erciyas gibi þirketin hisselerine sahip olunacak
Asýl yeni þirket için beklentiler baþlayacak
Neler gibi dersseniz
Þirketin ismi deðiþimi
Borsa kotasyon deðiþikliði
Elinde olacak olan hissenin deðerleri hesapnacak kiþiye göre
Sonra sermaye artýrýmý
Gireceði ve alacaðý yurt içi ve dýþý
Ýhaler
Daðitacaðý temettü veya bedelsizler
Vs vs vs
Ben böyle düþünüyorum
Belki yanlýþým bilemiyorum
Her kes kendi bacaðýnda asýlýrý
Yatýrým tavsiyesi asla ve asla deðildir
10 bin lotum var ve beklemekten sýkýldým, maliyetine, 2.64' e yazdým, giderse karton alacam. ytd
Acaba birleþecek mý onay alacakmi bende senin düþündüklerini düþünüyorum fakat ya onay almaz sa ne olur? Bu önemli olan.
PLK-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
S... S... Birlelecekler.spk. Onay verecek
Çoçuk oyuncaðýmý...oyunmu.oynanýyor.
E2003 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi arkadaþýmýzýn dediði gibi çok pis birleþecekler hemde.
Yer Ýmleri