son çeyrek bilançosu çok güzel.. baya potansiyelli görünüyor... ya kısmet..
son çeyrek bilançosu çok güzel.. baya potansiyelli görünüyor... ya kısmet..
evet klasik gentas 2 gün üstüste + yapamama
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisselerde temel herşeydir dostlar...hisseler eninde sonunda temelinin gösterdiği fiyata ya iner yada çıkar...
gentaş ikinci çeyreklerde 10 milyon ,üçüncü çeyreklerde ise ortaklık payına düşen 13,5 milyon kar yapmıştır...(şu ortaklık payına düşen ne demek hala da anlamış değilim )
bundan sonra çeyreklerde 10 milyon kar yapacağını hesaplasak dahi bu hissenin ederi 8 fk ya göre 10*4=40 milyon yıllık kar
40 *8=320 milyon olması gereken değer... 320 milyon /110 milyon ödenmiş sermaye =3 tl (yaklaşık)
ki son iki çeyrektir yükselen bir kar trendi mevcut...kaliteli hissede uygun fiyattan aldıktan sonra sabır ile tutmak gerekiyor...bir ky en büyük silahı sabrı olmalı....![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
hissenin kuvvetli bir çıkış yapabilmesi için sabır ile 1,54-1,64 aralıklarındaki satıcıları toplamaları lazım...ancak o zaman güçlü ve agresif bir çıkış söz konusu olur...
bu arada bir gözümüzde genpaz da ....acaba son iki iş gününde satışı oldu mu ?? gerçi olsa da bana göre pek fark etmez...çünkü hissenin temeli ortadadır...kim satmış ,kim almış bana göre pek önemli değil...bu karlar olduğu sürece bu hisse tutmaya layıktır..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
kademeleri de gösterebilen bir arkadaş çıkarsa seviniriz...bakalım alıcı ve satıcı dengesi nedir ??
Yer İmleri