Almanya'nın Frankfurt kentinde BAFFIN (Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht) adı verilen "Finans denetleme kurumu", 14 kişiyle Ziraat Bankası'na geldi ve denetime başladı. Ardından Mali Polis bankayı bastı.
YENİ SİSTEM VE SORUNLU KREDİLER
Almanya’dan yayın yapan Avrupa Postası’nın haberine göre; Türkiye’deki BDDK ile TMSF’nin yetkilerini taşıyan BAFFIN, bazı bilgisayarları alıp götürdü. BAFFIN’ın baskınının nedeninin “yeni bankacılık sistemi CORE ili ilgili iddialar, kara para aklama soruşturması, Türkiye’deki belirli firmalara Almanya üzerinden verilen düşük faizli kredilerdeki usulsüzlük iddiaları†olduğu öne sürüldü.
http://odatv.com/almanyadaki-ziraat-...311171200.html
Küçük insanlar dengini, büyük insanlar kendini arar.
Mb sının elinde aslında bir çokları tarafından söylendiği gibi kurlara uzun vadede etki edecek fazla enstrüman yoktur. Tamam Tl yi basan MB dır lakin Dolar basamamaktadır ve Tl bir şekil Hazine tarafından hakkı olmadığı kadar talep edilmektedir. Sonun ne olacağını bir bilen bilmeyenlere anlatılırsa herkes aydınlanmış olacaktır.
üstad biraz önce yazınızda mb umarım gece müdahale yapmaz demiştinizyani sopayı çıkarttımı doların ne olacağını biliyorsunuz ! yazılarınızı zevkle okuyorum ancak bazen biraz futbol taraftarlığına kaçıyorsunuz dolar pozisyonunuzdan dolayı ! aynısını powerpc üstad da yapıyor
eğer yüksek enflasyona halk razı ise dolar zıplasın mesele yok ! kırdıysam özür dilerim
Sayın bahri, taraf tutmak doğal olarak pozisyonla ilgili bir durumdur hak verirsiniz, lakin sizinde aynı durumda olmanız benim de dikkatimden kaçmamaktadır.Futbol takımı asla tutmam , gelelim halkın enflasyon isteyip istemediği durumuna ; HALKIN FİKRİNİ SORAN kim !.... Eğer adamlarda halk ne düşünüyor diye bir endişe varsa çoktan yapılması gerekeni yapmaları gerekirdi. Mb bir gece tabiki faiz arttırabilir ama o güne kadar Dolarda olmak kime ne kaybettirir !... BES konusunda ne kadar haklıysam Dolar konusun da da o kadar haklı çıkacağıma kuşkum yoktur. Keşke BES gerçeğini anlayıp zararın neresinden dönülse kar dediğiniz noktada Dolar gerçeğinide anlamış olmanızı canı gönülden isterdim. Saygılar sevgiler...
Öte yandan her konuda olduğu gibi Dolarda da zamanlamayı doğru yapmak çok önemlidir.
Yer İmleri