Sayfa 259/650 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sirketin gelir tablosuna bakinca, smartiks ortalama yillik 20 milyon ciro ve 2.5 milyon kar eden bir sirket gibi duruyor [2017 sonu itibari ile tahmini]

sirketin 20 milyon ozsermayesi var + 4 milyon nakit sermaye artirimi yapilacak 24 milyon TL ozsermaye ve 14 milyon TL odenmis olursa defter degeri zorlayarak 1.8 lira olur.

bu hesaba gore pd/dd 2 gibi ve f/k 20 gibi acsalar 50 milyon piyasa degeri eder gibi. (logo benzer ornek olarak fk 36)

bu hesaba gore vertu %40 sahibj oldugu sirkette smartiksin ona donusu 20 milyon TL olmus oluyor.

tabi bu tamamen bir senaryo. ozellikle sn. mobiussoros'un yorumlarini bekliyorum😉

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ha bana gore kesinlikle bu mali tablolar dahilinde hisse basi 3.5 lira hadi cok zorlayarak 4 lira disinda bir fiyat belirlenirse fazla olur.

bu seviyeler de teknoloji sirketi olmasi hatirina yapilan bir fiyatlamadir. yoksa bu hesaba gore bizim piyasamizda bir suru kagit bedavadir😉

Alıntı Originally Posted by hisse-gercekleri Yazıyı Oku
    elinde olanlar istiyorlar ki hep olumlu yazalım.. akşama kadar olumlu yazsan ne olacak. burası içindekileri boşaltma yeri sadece..

hisse sahipleri şereflinin önde gidenleri..

düşünün bir kere ya adamlar enayi mi bize hisseyi bu kadar düşürüp para kazandırsınlar.. sağır sultan duydu sirketlerinin halka arz olacagini...
    tekrar diyorum düşürür fiyatı sallıyorum 2 liraya cıkarır 3 liraya patron şirketi değil mi ?

2.5 milyon citinin malını uzaylılar mı aldı böyle patron tahtasında 1 haftada citi 2.5 milyon lot satacak ??? mümkünmü
    ortak
    citinin malını kim aldı
    citinin malını satması bizim için iyimidir kötümüdür anlayamadım

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    ha bana gore kesinlikle bu mali tablolar dahilinde hisse basi 3.5 lira hadi cok zorlayarak 4 lira disinda bir fiyat belirlenirse fazla olur.

bu seviyeler de teknoloji sirketi olmasi hatirina yapilan bir fiyatlamadir. yoksa bu hesaba gore bizim piyasamizda bir suru kagit bedavadir��

Doğru bence de katılıyorum size.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    gecenin en karanlık anı, şafağa en yakın anıdır !

7. bugün bistte işlem gören yazılım firmalarının FK ları ortadadır , yüksek fk lardan işlem görmekteler.

smartiksin hasılatının 3te 1 oranında ciro yapan firmalar bile 50-60 milyon piyasa değeri arasında gidip geliyor

smarttiksin referans markaları güçlü gözüküyor, ihracat rakamıda hasılatın %10 gibi bir orana denk geliyor

http://www.smartiks.com.tr/References

8. KAPta yeni bir uyuşturucu hikaye var

Sayfa 259/650 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •