Sayfa 38/500 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 297 - 304 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    Galibin alışını nerden görüyorsunuz ki?
    Alışta metro yok...

2. fütursuzca yapılacak işlemlerden uzak kalarak, fazla zafer sarhoşu olmadan diyeyim...
    bol kazançlar..
    ha bu arada fazla da gereksiz reklam yapmadan...
    borsa bunun adı; masum bir yatırım aracı olduğunu iddia eden yoktur sanırım..
    sağlıcakla

3. Pasta cok da miss degil. İlk beş aracı kurumda 110 bin ekside. Metro da almamış. Gerçi iş in satması çoğu zaman iyi olmuştur.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by stockexc Yazıyı Oku
    fütursuzca yapılacak işlemlerden uzak kalarak, fazla zafer sarhoşu olmadan diyeyim...
    bol kazançlar..
    ha bu arada fazla da gereksiz reklam yapmadan...
    borsa bunun adı; masum bir yatırım aracı olduğunu iddia eden yoktur sanırım..
    sağlıcakla
    Çok güzel yazı yazmışın dostum tebrik ederim,2,2x lerden almayıp yarın 2,66 üzeri bu hisseye atlayanlar zarar ederse kimseyi suçlamamalı
    Avgyo gitti diye yarın bu hisseye atlayan atlayana olacak inşallah ters köşe yapmazlar

5. Evet galip almamis yanlis takasa bakmisim totalde enbuyuk mal ondayms.hayrlisi

SM-T310 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Herkese göre göreceledir. Bana göre miss. Metro, metroda satış da çıkıyor. Ama tahta üç gündür yukarı tırmanıyor. 🤔 Yarın ola hayır ola..

7.  Alıntı Originally Posted by TUNAHAN Yazıyı Oku
    Herkese göre göreceledir. Bana göre miss. Metro, metroda satış da çıkıyor. Ama tahta üç gündür yukarı tırmanıyor. 🤔 Yarın ola hayır ola..
    Tabii ki temkinli olmak da fayda var. Sonuç da grup tahtası.

8. Takaslar cogu zaman yaniltiyor 3 gunde 23 den 45 e geldi metro. bakalım bu habere nekadar gidecek bir tavan daha olsa yeter aslinda simdilkk ;)

SM-T310 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 38/500 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •