Sayfa 306/1001 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

USD alisveris lerinizi banka ya usd olarak odemelisiniz, cevrimlerden zarar gormeyin..

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    banka bugün usd alışverişlerimi 3,97 den çevirmiş,hayrola mesaide nasıl bir hesap bu? demekki gelecek ay hesap kesiminde en az bu kadar bekliyorlar. normalde bu kadar makas olmazdı.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2. Günaydın

Günün kanalı

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Evet,o zamanki iktidar yüzünden battığı söyleniyordu,bilançosu en sağlam bankaydı batanlar arasında...
    iktidar demeyelim ama devlete güvenmenin bedeli ağır oldu.
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    banka bugün usd alışverişlerimi 3,97 den çevirmiş,hayrola mesaide nasıl bir hesap bu? demekki gelecek ay hesap kesiminde en az bu kadar bekliyorlar. normalde bu kadar makas olmazdı.
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    USD alisveris lerinizi banka ya usd olarak odemelisiniz, cevrimlerden zarar gormeyin..
    Cumartesi akşamı aliexpress'ten verdiğim siparişlerde bende de kur 3.86 iken garanti bankası 3.96 dan çevirmiş kredi kartı ödemelerini.
    2 ihtimal var:

1- Bankalar 11.11'i fırsat bilip o aralıkta spreadleri açtılar.
    2- Cumartesi akşamı yapılan siparişlerde kredi kartı spread oranını yüksek tutuyorlar (bunu teyid edebilecek var mı?)
    3- Eskiden 3.86 kur için banka 3.88-3.89 uygulardı ama artık dolardaki volatiliteden dolayı yurt dışı alışverişlerde spread'i genel olarak açtılar.

Bir an acaba %18 KDV kesintisi mi devreye girdi diye düşündüm, meğer banka %2.5 sakalımı kesmiş.

Alışverişlerimi garanti bankası sanal kart ile yapıyorum alışverişten önce limitini yükseltip alışverişten sonra sıfırlıyorum. Başka bankaların uyguladığı spreadler konusunda yukarıdaki bağlamda bilgi sahibi olan var mı?. Diğer bankalarda da açıldı mı spreadler?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Cumartesi akşamı aliexpress'ten verdiğim siparişlerde bende de kur 3.86 iken garanti bankası 3.96 dan çevirmiş kredi kartı ödemelerini.
    2 ihtimal var:

1- Bankalar 11.11'i fırsat bilip o aralıkta spreadleri açtılar.
    2- Cumartesi akşamı yapılan siparişlerde kredi kartı spread oranını yüksek tutuyorlar (bunu teyid edebilecek var mı?)
    3- Eskide 3.86 kur için banka 3.88-3.89 uygulardı ama artık dolardaki volatiliteden dolayı yurt dışı alışverişlerde spread'i genel olarak açtılar.

Bir an acaba %18 KDV kesintisi mi devreye girdi diye düşündüm, meğer banka %2.5 sakalımı kesmiş.

Alışverişlerimi garanti bankası sanal kart ile yapıyorum alışverişten önce limitini yükseltip alışverişten sonra sıfırlıyorum. Başka bankaların uyguladığı spreadler konusunda yukarıdaki bağlamda bilgi sahibi olan var mı?. Diğer bankalarda da açıldı mı spreadler?
    cuma akşamından pazartesi sabahına kadar internet üzerinden kredi akrtı ile alışveriş yapmayın kur afrkı 2 günlük arada çok yüksek oluyor.
    bir halt olacağı yok.

bende alibabadan alıyorum ama alışverişi haftaiçi mesai saatlerinde yapmayı tercih ediyorum.
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    cuma akşamından pazartesi sabahına kadar internet üzerinden kredi akrtı ile alışveriş yapmayın kur afrkı 2 günlük arada çok yüksek oluyor.
    Bilgi için teşekkürler, ben de bundan şüpheleniyordum. Bu sefer 11.11 den dolayı öyle bir durum oldu. Bir daha demek ki ki yurt dışı alışverişleri mesai saatlerinde ve hafta içi yapacağız.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 306/1001 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •