Sayfa 307/1001 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bilgi için teşekkürler, ben de bundan şüpheleniyordum. Bu sefer 11.11 den dolayı öyle bir durum oldu. Bir daha demek ki ki yurt dışı alışverişleri mesai saatlerinde ve hafta içi yapacağız.

bankacılık sisteminin çalışma şekli
    bir halt olacağı yok.

2. vitamin takviyeleri baya pahalandı bende alibaba dan alsam diyorum da daha önce hiç almadım nasıl bir süreç işliyor atıyorum 10 dolara aldığım bir ürün bana kargosu vergisi şusu busu ne kadara mal olur ? şimdiden tşk

3. Abi ne takviyesi ya git dogalini ye onuda makinede sıkma bıçak basma katir kutur disleyerek o takviyelere hiç güvenim yok çoğu ilaç şirketlerinin yan markaları arabadada orjinal lastigin yan markasını filan alma
    Orjinal yatırım tavsiyesi

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    vitamin takviyeleri baya pahalandı bende alibaba dan alsam diyorum da daha önce hiç almadım nasıl bir süreç işliyor atıyorum 10 dolara aldığım bir ürün bana kargosu vergisi şusu busu ne kadara mal olur ? şimdiden tşk
    şu ana kadar aldığım hiç bir ürüne kargo ödemedim en son 5 dolara bi gözlük çerçevesi getirtim.
    tek kuruş ekstra harcamam olmadı kargo dahil onlardan dı.
    bird esanırım bi parti mal gönderiyorlardı ona denk geldi 10 günde elimdeydi
    bazen 1 ayı geçiyor süre
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Cumartesi akşamı aliexpress'ten verdiğim siparişlerde bende de kur 3.86 iken garanti bankası 3.96 dan çevirmiş kredi kartı ödemelerini.
    2 ihtimal var:

1- Bankalar 11.11'i fırsat bilip o aralıkta spreadleri açtılar.
    2- Cumartesi akşamı yapılan siparişlerde kredi kartı spread oranını yüksek tutuyorlar (bunu teyid edebilecek var mı?)
    3- Eskiden 3.86 kur için banka 3.88-3.89 uygulardı ama artık dolardaki volatiliteden dolayı yurt dışı alışverişlerde spread'i genel olarak açtılar.

Bir an acaba %18 KDV kesintisi mi devreye girdi diye düşündüm, meğer banka %2.5 sakalımı kesmiş.

Alışverişlerimi garanti bankası sanal kart ile yapıyorum alışverişten önce limitini yükseltip alışverişten sonra sıfırlıyorum. Başka bankaların uyguladığı spreadler konusunda yukarıdaki bağlamda bilgi sahibi olan var mı?. Diğer bankalarda da açıldı mı spreadler?
    Dün aynı siteden bende alışveriş yaptım Yapıkredi hesabı 3.94 TL üzerinden görmüş..
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

6. bilgilendirme için çok tşk ederim baya iyiymiş kargo bedava olandan alınca bizdeki internet alışverişinden fakı yok demek ki isterse 2 ayda gelsin çok uygun fiyatlar problem değil ! bir ara aktarlardan bitkisel takılırdım ama dozajını az mı alıyorum çok mu alıyorum diye vitamin takviyelerine döndüm ! vitamin takviyesinde dikkat ettiğim tek husus ti02 (titanyum dioksit )içermeyen olanlardan alıyorum geçen sene hiç grip olmadım

7.  Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    Dün aynı siteden bende alışveriş yaptım Yapıkredi hesabı 3.94 TL üzerinden görmüş..
    Bankalar buradaki hacimden bir rant elde etmek istiyor olabilir. Ayhan forumdaşın da dediği gibi mesai saatleri içinde ve hafta içi tekrar deneyeceğim yine %2.5-3 spread varsa bankalar kazığın ucunu sivriltmeye başlamış diyebiliriz. Ciddi anlamda yurt dışı kredi kartından ödeme yapmayı düşünüyorum. Gümrüklülerde sorun olabilir ama gümrüksüz ürünlerde işe yarıyabilir hele hele şu kredi kartından ödeme anında bankadan %18 KDV kesintisi olayı başlarsa ......
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Lafa takma kardes, biz de bir gun gelecek ulkemize donecegiz elbette, gurbette niye duruyoruz sanki.........

Alıntı Originally Posted by hersek Yazıyı Oku
    Sen nasil bir insan evladisin ya? Turkler belesciymis... bedava ve tatli hayati herkes sever. Biz bosuna mi senelerdir yurtdisinda gurbet ellerde calisip emek sarfediyoruz? Turkler belesci ha! Utanmaz adam.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 307/1001 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •