Anket Sonuçlarını Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?

Oylayan
159. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 50,000-60,000 ARASI

40 25.16%
  • 40,000-50,000 ARASI

12 7.55%
  • 60,000-70,000 ARASI

84 52.83%
  • 40,000 'den AZ

29 18.24%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 45/119 İlkİlk ... 3543444546475595 ... SonSon
Arama sonucu : 950 madde; 353 - 360 arası.

Konu: 2018-2019 ekonomık krizi bekleniyor#borsa neden düşmüyor? Büyük hisse analizleri

1. ERSOYDELTA hocam içten ve samimi yazıyor dediklerinin olması büyük olası, bakın DOW, DAX,SP ve NIKKEI endekslerine YA ONA MUHALEFET OLAN LALELER O LALELER HEP POZİTİF ALGIYLA MİLLETİ DUMAN ETMEDİNİZMİ, MUHALİF OLAN KANITLARIYLA YAZSIN İŞKEMBEDEN KONUŞMASIN

2. EDIP trend dönüş ikazı veriyor 1,92tl ile 1,80tl direnç aralığıydı
    söylediğimde kaç kuruştu bu hisse? sordunuz mu kendinize?
    temellerine bir göz atın EDIP in?
    teknik dönüşü tamamlatacak mı bende bekliyorum yoksa 2tl geçer mi o kısım ve risk size ait?

3. Nisan ayında 2017 yılı için Nisan mayıs haziran 3ay
    temmuz agustos toplamda 5 ay
    ###
    toplamda 5 adet Grafikte %kaç yükseldik?
    ####
    borsada bazen inanılmayan olur.
    inanılmayan nedir? 48000-50000 arası imkb 30 endeksine inanıyor musunuz gelecek 3 yıla?
    inanmıyorsnız kesin olur
    ####
    haklısınız NIKKEİ endeksi için kaç yıl önce ben çevreme bakın JAPONYA ucuz kaldı YEN dahi ucuz kaldı demiştim
    o zamanlar YEN alıp NIKKEI alan şimdi köşe oldu
    çok değil 2 yılda
    ####
    bakalım endeksi ne kadar yukarı süpürecekler bende bilmiyorum ama bildiğim tek konu çok kazanacağım kesin
    Nasıl mı çok basit Short pozisyonları kafalarına vurarak
    her bir Short u %0,5 kar ile kapatsam KALDIRAÇ ile %5 kar demek
    ####
    bir kaç yıla nerelere kadar düşeriz ne oluruz bunlar hep vatandaşın inanması ile olacak
    televizyonlara bakın anlarsınız beni
    birisinin eline basılmalı endeks bu kim olsun ?

4.  Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
    Nisanda 90 binlerden düşüş bekledi, o günlerden bazı şortlar elinde kaldı, bunlar kaç tane meçhul,

95 - 100 - 105 binden düşüş bekledi, o günlerden de bazı şortlar elinde kaldı, kaç tane?

121 bini telaffuz etti ve her 250 puanda yeni şort açacak, bakalım yine batmamayı başarıp

130 binden sonra her 100 puanda şort açarım diyebilecek mi, puhahaha
    kısa şort açıyorum dior nie anlamıyon 90 dan 100den 110 binden 114 binden düşüş yapmadımı anlayışınız kıtmı

5.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    7 senedir borsaya girmek için nakitte beklerim..sebebi PİYASA ZAMANLAYICISI yapmak...benim sana verileceğim en güzel tavsiye öncelikle sağlam bi psikoloğa görün...çünkü yazdıklarından gördüğüm kadarıyla ciddi bi tedaviye ihtiyacın var...yazdıkların yanlış demiyorum olmaz da demiyorum..obsesif olmuşun ve paranoya bağlamışın..
    bayy filozof sen bi 7 sene daha belleseydin yahu nie zahmet ettin geldin buraya yazma münasipi gösterdin

6. Türkiye o eskiden yaşadığına benzer krizler artık yaşamayacaktır, yaşanılan ya da devamı gelecek olan krizlerin işleyiş şekli ve gücü tamamen farklı olacaktır.
    Eski dönemlerde kriz bir günde darbeli etki gösterir bir günde paramız %100 develüe olabilirdi. Şimdi bu bir kaç günde değil bir kaç yılda oluyor. Bu açıdan baktığımızda çok iyi bir noktada olduğumuz söylenemez.
    Yaklaşık 2 yıldır sosyal medya hesaplarımdan dövizin ve endeksin nerelere gidebileceği tahminininde bulundum, seneı başında endeks yıl sonu hedefi 120,000 ve euro 5 tl gibi hedef tahminlerim vardı mesela. 2018 yılı için ise endeks tahminim 150,000 ve euro 6 tl hedef tahminlerim var.
    Demek istediğim döviz ve faizlerin bu denli yükselmesi, cari açık ve bütçe açıklarının artması tabiki ekonomimiz için kötüdür. Ama yaklaşık 30 yıllık borsa tecrübeme dayanarak söylemeliyim, bunların endeks üzerindeki etkisi sınırlıdır. Şirketlerin fiyat kazanç oranları aktifleri vs tabi ki bu tür dönemlerde olumsuz etkilenir ama hisse senedi fiyatları üzerinde illa etki edecek manasına asla gelmez. Hatta tam tersine daha önce ülkemizde yaşanan kriz dönemlerine bakın borsa genellikle yukarı yönlü ralli yapmıştır.

Son olarak şunu söylemek gerekirse, Türkiye yüksek cari açık, yüksek bütçe açığı, düşük Türk lirası ile çoğu zaman da iyi büyüme rakamları yakalayabilen dünya üzerindeki nadir ülkelerdendir. Bu nedenle 2018 yılının borsa için asla kötü bir yıl olacağını sanmıyorum. Hedef tahminim 150,000.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olmayıp sadece kendi kişisel görüşümdür.

7. Ayrıca şunu da belirtmem gerekiyor, bireysel emeklilik fonları sürekli olarak endekse katkı sağlıyor ve bu katkı hızlanarak devam ediyor. İstanbul Borsası artık eski İstanbul Borsası değil. Çok daha likit ve destekli.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olmayıp sadece kendi kişisel görüşümdür.

8. Farklı farklı telefonlardan nick alıp yazmak.. Valla şizofren seviyen düşündüğümden de öte..

Sayfa 45/119 İlkİlk ... 3543444546475595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •