Sayfa 323/1001 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Geçmişe takılı kalanların bugünü anlamadıkları kesindir..şöyle 5-10 sene daha geçsin, belki..
    komedi ya, 2003-2013 arasınıda hesaba katıyor,yahu zaten hangi yatırımcı o aralıkta dolar tuttu be? haramzade 10 yılda 1$ bile tutmadım ve bununla gurur duyuyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    umutabi bunlar ASELS ci, betoncularda pek hal kalmadı bizimle uğraşacak. bu ASELS cilerinde eline fena verecekler onu biliyoruzda ne halt yemeye buradalar o bilinmez. Benim o şirketin aslında hisse değerinin 10'da birini etmeyeceği konusunda bir iddiam var belkide ona gıcıklar.
    hayır, bunlara laf anlatmaya çalışıyorsun, anlamayıp hala şevkle gelip buraya yazıyorlar ya, ona şaşırıyor insan.

hani saygısız, terbiye yoksunu bi insan olsan, ulan gerizekalı biz burada kenar köşedeki paramız değer kaybetmesin diye debeleniyoruz, sen bunu kumarın tillahını oynamakla karşılaştırıyorsun mal.. dersin de.

terbiye izin vermiyor. diyemiyorsun..

3.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    hayır, bunlara laf anlatmaya çalışıyorsun, anlamayıp hala şevkle gelip buraya yazıyorlar ya, ona şaşırıyor insan.

hani saygısız, terbiye yoksunu bi insan olsan, ulan gerizekalı biz burada kenar köşedeki paramız değer kaybetmesin diye debeleniyoruz, sen bunu kumarın tillahını oynamakla karşılaştırıyorsun mal.. dersin de.

terbiye izin vermiyor. diyemiyorsun..
    anlamıyorlar ve anlamayacaklar. bir kağıt 1 yılda dolar bazında %400 yapıyorsa orada dur derim,bu kumar bile değil,ponzi olmuş demektir. Ben zamanında EGHOL ve ÇEAŞ ta çok para kaybettim,şu ASELS olayı onlardan bile beter görünüyor.Bugün o başlıkta biraz uyarayım dedim yemediğim küfür kalmadı,resmen beyinleri yıkanmış,ahlak zaten yok.

4.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Geçmişe takılı kalanların bugünü anlamadıkları kesindir..şöyle 5-10 sene daha geçsin, belki..
    2-3 haftaya bunu öpüp atar dolar
    okusa önceki yazılanları
    kimlerin leşleri var görecek de

eğlencelik işte..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Bugün İngiltere'de tüketici enflasyonu yıllıkta %3 çıktı..geçen günlerde BOE lütfetti ve faizlerini 0.25'den anca 0.50'ye çıkartabildi..İngiltere'de mevduat yıllıkta ne kazanıyor acaba..

Kim ne derse desin, bu ortamda şartlar değişmedikten sonra, dolar ve dolara 3.5-4 civarında faiz en iyi opsiyonlardan biridir..

5-10 sene sonra değil de, şimdi anlasınlar diye yazıyorum ha..

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    2-3 haftaya bunu öpüp atar dolar
    okusa önceki yazılanları
    kimlerin leşleri var görecek de

eğlencelik işte..
    Ayranı fazla kaçırdıkları için döne döne dövizin sabit kaldığı yıllara atıf yapıyorlar..sanki kendi marifetleri gibi..

7. Bu başlığı şu anda 375 kişi okumaktadır. (58 üye ve 317 ziyaretçi)

saat 24:00 olmuş ASELS topiği
    kurban bayramı yaklaşmış sanırım

8. Tamamen hayal ürünüdür, yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 323/1001 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •