Sayfa 187/1078 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. size 2 hisse yazacam btsoke çiminto parkme

Alıntı Originally Posted by alex123 Yazıyı Oku
    Sn T/A
    Ellerinize, emeklerinize sağlık, endex yorumlarınız ile bizi aydınlattınız. Teşekkürler.
    Grafikleriniz konuşuyor zaten. Ama siz de bir kaç kelam edince tadından yenmiyor.
    Eksik olmayın, hürmetler..
    Çok teşekkür ederim...

Elimden geldiğince, imkanlar elverdiğince birşeyler yapmaya gayret ediyorum...

Selamlar, hürmetler...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3. Hocam geçen günlerde grafiğe bakarak hissenin toplanması nasıl olur? Diye soru sormuştum. Mardin i ve Turkseli örnek göstererek çok güzel açıklamışsınız. Çok teşekkür ederim. Farklı ve çok değerli bir bakış açısı kattınız. Uzun zamandır Gentaş alıyordum uzun vade için, bilançosu oldukça iyi geldi. Yanına açıklamalarınıza dayanarak Mardin düşünmeye başladım.Küçük küçük alarak temettü emekliliği için. Allah a emanet olun. Es selam.

Grafikler Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html

Alıntı Originally Posted by brbrs123 Yazıyı Oku
    Hocam geçen günlerde grafiğe bakarak hissenin toplanması nasıl olur? Diye soru sormuştum. Mardin i ve Turkseli örnek göstererek çok güzel açıklamışsınız. Çok teşekkür ederim. Farklı ve çok değerli bir bakış açısı kattınız. Uzun zamandır Gentaş alıyordum uzun vade için, bilançosu oldukça iyi geldi. Yanına açıklamalarınıza dayanarak Mardin düşünmeye başladım.Küçük küçük alarak temettü emekliliği için. Allah a emanet olun. Es selam.
    Aleyküm Selam...

MRDIN benim favori yatırım kağıdım. Şu aralar çimento hisseleri olumsuz dursalar da gelecek için umut vaadeden şirketlerin başında geliyorlar. Çimento Şirketleri genelde yatırım yapmadıkları sürece zarar etmiyorlar. Fiyatları her zaman gerçeği göstermiyor olabilir. Özellikle toplanma zamanlarında fiyat bilinçli olarak düşük tutuluyordur.

MRDIN 'in kasası para dolu ve sürekli kâr ediyor ve bunu yatırımcları ile paylaşıyor. Bazan çok bazen daha az kâr ediyor ama sonuçta kâr ediyor. Ben beğeniyorum. OYAK grubu hisse olduğu için ayrıca güven verici. Tek sıkıntı kademelerdeki düşük lotlar. Alımı ve satımı zor oluyor.

2 gündür IEYHO satışından elimdeki nakitlerin büyük kısmını yine MRDIN hissesinde değerlendiriyorum. Fakat talep olunca fiyatı düşürüyorlar. Dün 4.50 - 4.55 arası zar zor topladım. Bugün düşeceğini dünden söyledim. Çünkü birisi aldı mı onu sıkıştırmak için illâki düşürüyorlar. Ben de bugün 4.49 - 4.50 gibi yine alım yaptım. Hatta kapanıştaki 4.49 kademesindeki lotların tamamı bana aitti ama vermediler. Demek ki vermek istemediler. Bu da iyiye işaret diye düşünmek istiyorum.

Şu anda elimde hatırı sayılır miktarda MRDIN hissesi var. Bakalım gelecek sene ne kadar temettü alacağım. Yükseliş biraz bekletse de temettü bekletmez...

Temettü olarak düşünmeyen için tehlikeli olabilecek bir senet. O nedenle ben aldım diye almayın!!! Ben temettü yatırımı yapmaya çalışıyorum. Hedefim %100 civarı bedelsiz vermesi ile lotlarımı 2 katına çıkarmak ve temettü gelirinin artacağını da varsayarak güzel bir gelir elde etmek. İnşaAllah gerçekleşir...

6. Ellerinize sağlık Sn. T/A, iyi akşamlar.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Ellerinize sağlık Sn. T/A, iyi akşamlar.
    Teşekkürler.... İyi akşamlar...

8. Değerli hocam günaydın,Bir sorum olacak uygun olduğunuzda cevaplarsanız memnun olurum.Mesela Mardin aldınız Bunun F/K 3.50 diyelim ederini nasıl hesp ediyorsunuz veya kaç ile ile çarparak 7.50 olacağını buluyorsunuz. Teşekkürler. Örnek sorudur.

Sayfa 187/1078 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •