Grafikler Güncellenmiþtir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
Grafikler Güncellenmiþtir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Ellerinize/emeðinize saðlýk Sn. T/A, hayýrlý akþamlar.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Emeðine saðlýk sayýn T/A iyi akþamlar.
XU100...
Bir süredir XU100 için yorum yazmamýþým. Soran da olmayýnca herþeyin anlaþýldýðný düþünmek istiyorum. O nedenle mi birþey soran olmadý acaba? Öyle ise ne âlâ...
Yine de ben 1-2 satýr yazayým. Aslýnda dün yazacaktýnm ama TTNET 'in azizliðine uðradým. WiFi Baðlantým bozuldu! Neyse az önce düzeltebildiler. Ben TTNET 'in eski düzen çalýþtýðýný bilmiyordum! 2 günde ancak hallettiler...
Endeks 'de birþeyler oluyor. Ortalýkta görünürde ciddi bir sorun olmasa da görünmeyen sorunlar var gibi. "Beklenti bitti ,düþüþe geçti" demek isterdim ama pek öyle durmuyor. Önümüzdeki günlerde oluþma ihtimali olan bir sýkýntý/problem kaynaklý bir düþüþ yaþadýðýmýzý düþünüyorum.
USDTRY endeks yükselmesine raðmen düþmeden yeni rekorlara yol almaya çalýþýyor. Düþündürücü ve endiþe verici bir dðer durum da budur.
Teknik olarak olaya yaklaþtýðýmýz zaman; 5.Dalga bitmiþ ve düþüþe geçmiþ olabiliriz. Veyahut 5. Dalga daha önce ki 110bin 'li seviyelerin görüldüðü anda bitti ve biz hâlen bunun düzeltmesinin içerisinde olabiliriz. Her 2 durum da olumsuz sonuçlanacaktýr. Þu ana kadarki seyir bunu gösteriyor.
- Eðer düzeltme deva ediyorsa hedef 98.552 seviyeleri olabilir.
- Eðer düzeltme yeni baþladý ise 95.732 seviyeleri muhtemeldir.
Fakat öyle bir durum var ki; 91.057 seviyesi önem arzediyor. Eðer olmasýný istemediðim ama olabilecek kötü bir olayda bu hedef bizi ancak rahatlacaktýr. Yukarýdaki hedefler sadece ara hedefler olarak görev yapacak ve tepkisini gerçekleþtirdikten sonra yoluna yani düþüþe devam edecektir.
Grafik aþaðýdadýr.
![]()
Osilatör de ayný zamanda düþüþü destekliyor. Bu durumda yükseliþte baþý çeken ve durumu eskisi kadar parlak olmayan þirketler baþý çekerek düþüþ devam edebilir.
Yükseliþe katýlmayan ama bilançolarý iyi ve beklentisi olan/oluþan hisseler düþüþe direnebilir veya düþüþleri sýnýrlý kalabilir. Bazý senetler ise yükselerek yollarýna devam edeceklerdir diye düþünüyorum...
Ciddi anlamda seçici olmak gerekiyor...
çok güzel bir analiz, teþekkürler sayýn T/A.
rakamlar tutar, tutmaz o sorun deðil de, gerçekten çok acayip hareketler oluyor kaðýtlarda.
bizim borsadaki hareketlerin bir çoðunun algýya dayalý olduðunu düþününce, acaba ne yapmaya çalýþýyorlar diye sormadan edemiyoruz, ama bir sýkýntý var gibi.
en yakýnda bildiðimiz olay ise zarrab davasý.
hakkýmýzda her þeyin hayýrlýsý olsun...
[QUOTE=T/A;1218110]Osilatör de ayný zamanda düþüþü destekliyor. Bu durumda yükseliþte baþý çeken ve durumu eskisi kadar parlak olmayan þirketler baþý çekerek düþüþ devam edebilir.
Yükseliþe katýlmayan ama bilançolarý iyi ve beklentisi olan/oluþan hisseler düþüþe direnebilir veya düþüþleri sýnýrlý kalabilir. Bazý senetler ise yükselerek yollarýna devam edeceklerdir diye düþünüyorum...
% 100 katýlýyorum bu görüþünüze Sayýn T/A Endeks için bir cisim yaklaþýyor. 98 _95 aralýðýna inecek gibi gözüküyor.Fakat dediðiniz gibi saðlam hisseler bu düþüþten az hasarla çýkýp yollarýna devam edeceklerdir.Bugün garanti bankasýyla endexsi dengelediler,fakat hava yolu ve yer hizmetlerini fena verdiler.
Yer Ýmleri