Sayfa 514/997 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. akbank bonosu için yatırılan paraları hesaptan çekmiyorlar, nakit olarak duruyor

neden diye sorulduğunda, hazine bölümü telefonları bile açmıyor ne işler dönüyorsa..?

Yüzde 20 gibi bir mevduat oranı olma ihtimali yok fakat Korteks'in 17 sinde ihraç edeceği böyle bir tahvil var piyasada.

TRLİBOR +500 bps Ek Getiri: %18,71 Basit - %20,06 Bileşik - %19,81 Mevduat Karşılığı

Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    Yüzde 20 gibi bir mevduat oranı olma ihtimali yok fakat Korteks'in 17 sinde ihraç edeceği böyle bir tahvil var piyasada.

TRLİBOR +500 bps Ek Getiri: %18,71 Basit - %20,06 Bileşik - %19,81 Mevduat Karşılığı
    Korteks Zorlunun galiba ama ne olur ne olmaz ortalık böyle toz duman iken üç kuruşluk faize tamah edip şirket tahviline girilmez derim. Bırakın bu tahvilleri BES şirketleri alsın nasıl olsa onların kullandığı para kendi paraları değil giren de çıkanda onlara olmaz.

4. Buraya yazılanlarla dalga geçmek yerine, işin aslını biraz araştırmayı deneseniz daha verimli olur. Evet bazen sallayanlar oluyor ama zaten çok bariz sırıtıyor onların yazdıkları.
    Piyasada bizler için mevduat faizi belli. Ama bir de elitler ( bu yakıştırmayı yapanlar artık kendileri elit oldular ) için ayrıcalıklı faizler var. İsmini faiz demiyorlar, finansal oyunlarla yıllık %20 - 25 kazanç sağlıyorlar. Benim komşum bu pastadan çatlayana kadar yiyor, bana da ikram etmeyecekmisin dediğim de '' Abi, kusura bakma, seninle paylaşırsam benim pastayı da keserler '' diyor. Olayın iç yüzünü ısrarla anlatmıyor. Hatta ben O na '' senin para yüklü %13,75 az, odea veya burgan da iyi oran alırız ''dediğimde ; '' Abi onların bana verebileceği oran tatmin etmez. Zaten ben de gitmem'' diyor.

5. Belediye otobüs duraklarına, metrobüs ve metro duraklarına - faturalı hatlara 2 bin lira kredi çıkarılır - - emeklilere kredi çıkarılır- benzeri ilanlar asılan bu ülkede uyanıklığın sonu yok. banka faizini beğenmeyen kendine güvenenler modern tefeciliğe başlamışlar.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Korteks Zorlunun galiba ama ne olur ne olmaz ortalık böyle toz duman iken üç kuruşluk faize tamah edip şirket tahviline girilmez derim. Bırakın bu tahvilleri BES şirketleri alsın nasıl olsa onların kullandığı para kendi paraları değil giren de çıkanda onlara olmaz.
    Ek olarak, bu gibi tahvillerde giriş kolay olabilir ama çıkış işlem hacmi az olduğu ve likit olmadığı için zor olur.

7.  Alıntı Originally Posted by best Yazıyı Oku
    akbank bonosu için yatırılan paraları hesaptan çekmiyorlar, nakit olarak duruyor

neden diye sorulduğunda, hazine bölümü telefonları bile açmıyor ne işler dönüyorsa..?
    ?!?!?!!?. Bu ne, müşteri temsilcisine de mi ulaşılamıyor?. Acaiplikler birer birer geliyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Buraya yazılanlarla dalga geçmek yerine, işin aslını biraz araştırmayı deneseniz daha verimli olur. Evet bazen sallayanlar oluyor ama zaten çok bariz sırıtıyor onların yazdıkları.
    Piyasada bizler için mevduat faizi belli. Ama bir de elitler ( bu yakıştırmayı yapanlar artık kendileri elit oldular ) için ayrıcalıklı faizler var. İsmini faiz demiyorlar, finansal oyunlarla yıllık %20 - 25 kazanç sağlıyorlar. Benim komşum bu pastadan çatlayana kadar yiyor, bana da ikram etmeyecekmisin dediğim de '' Abi, kusura bakma, seninle paylaşırsam benim pastayı da keserler '' diyor. Olayın iç yüzünü ısrarla anlatmıyor. Hatta ben O na '' senin para yüklü %13,75 az, odea veya burgan da iyi oran alırız ''dediğimde ; '' Abi onların bana verebileceği oran tatmin etmez. Zaten ben de gitmem'' diyor.
    Sayın forumdaş, direk %20-25 mevduat faizi alacağınız bir banka yok bir kere bundan emin olun . Gelelim sizin komşunuza , getirisi garanti olmamak kaydıyla 1 milyon ve üstü parası olanlar için envai çeşit opsiyon yapılıyor, böyle işlere girerseniz %20-25 getiri elde etmeniz mümkün. Lakin emin olun komşunuz yada başkası kumarın legal yolu opsiyon gibi alangirli işlerle devamlı bu getirileri sağlıyorum derse yalan söylüyordur. Bol kazançlar.
    Son düzenleme : umutabi; 15-11-2017 saat: 16:05.

Sayfa 514/997 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •