Sayfa 17/241 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
Arama sonucu : 1921 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    VARANT oynuyorum günlük al sat..
    daha önceden aklımda varant kalmıştı ..hiç kafam basmadı varant işine ...kolay değil gibime geliyor.. bol kazançlar dilerim...
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    daha önceden aklımda varant kalmıştı ..hiç kafam basmadı varant işine ...kolay değil gibime geliyor.. bol kazançlar dilerim...
    evet biraz üzerinde çalışıp tecrübe sahibi olmak gerekiyor..

3.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    daha tecrübeliler var elbent BENCE VARANT'ta ekranda olacan Vuracan berket diyecen
    şayet eve götüreyim dersen hayal edilemeyen zararda karda hanenizde görürsünüz ...

şu anda 3 kademe içeri yazdı. biraz izleyeceğim. ama long hiç aklımda yok. bol şanslar..

5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Rock'n Roll hocam VARANT işi doğru yönü tahmin ettiğinde
    Rock'n Roll hiç kafam basmadı varant işine dediğinden açıklamaya çalışayım dedim ...
    aslında yön tahmini kuvvetli ise çok kolay ...

yukarıda saat 10,25 de alım yada satm yönündeki endeks fiatları kaç görüyorsun .
    birde şimdi kaç olmuş bakarmısın

ben yazana kadar fiat değişmiş olabilir .....

6. Aselsan için "40'dan almayan 45'den alır,45'den almayan 50'den alır" diye tweet atıp milleti gaza getirenleri okudum...Düşüş esnasında adamın çözümü basit: "Ekrana bakmayın" )))..İşte böyle adamlar yüzünden borsadan anlamayan insanlar gaza gelip bu hisseyi aldılar ve şu an büyük zarardalar...Bunun bir yaptırımı olmalı...Ekrandan atıp tutmak kolay da seni okuyan bir sürü insan var...Yazık !

7.  Alıntı Originally Posted by bayindir36 Yazıyı Oku
    tweet atıp milleti gaza getirenleri okudum...
    Düşüş esnasında adamın çözümü basit: "Ekrana bakmayın" )))..
    İşte böyle adamlar yüzünden borsadan anlamayan insanlar gaza gelip bu hisseyi aldılar ve şu an büyük zarardalar...

.Ekrandan atıp tutmak kolay da seni okuyan bir sürü insan var...Yazık !
    Pardon kardeş SANAL da olsa bu yazılanları kim söyledi isim verebilirmisin ?

Sayfa 17/241 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •