Sayfa 271/650 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    şimdi şöyle bir soru sorayım, vertu üstadlarına ??

şu anda bist içinde "2 halka arzı hemen pes pese yapacak ve bu isten 30 milyon TL kar elde edecek olan" ve bide piyasa degeri olarak dip noktada olan vertu ayarinda

ya da başka bu ayarda bir sirket hissesi varmi ?? yazicilar + pimas/ege profil var birlesme ve sabanci enerjisa halka arzi var. ama bu hisselerde endekse paralel getiri saglamis primli gorunuyor !

varmi baska bu kadar yuksek beklentisi olan hisse ??

ya da soyle sorayim, vertu bu beklenti ve kar ile hareket etmezse baska elinde ne kaliyor kisa vadede 😊??

sn. mobiussoros sn emekli sn.strategy cevap bekliyorum ?

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

2. Sayın Hayek
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

şu anda bist içinde "2 halka arzı hemen pes pese yapacak ve bu isten 30 milyon TL kar elde edecek olan" ve bide piyasa degeri olarak dip noktada olan vertu ayarinda

ya da başka bu ayarda bir sirket hissesi varmi ?? yazicilar + pimas/ege profil var birlesme ve sabanci enerjisa halka arzi var. ama bu hisselerde endekse paralel getiri saglamis primli gorunuyor !

ya da soyle sorayim, vertu bu beklenti ve kar ile hareket etmezse baska elinde ne kaliyor kisa vadede 😊??

Vertu kurumsal bir yönetimle yönetiliyorsa yapabileceği çeşitli hareket tarzları var.Ben ağır olduklarını düşünüyorum yeniliklere uyumları geç ve enerjik değiller bu yüzden görünüşte kurumsal uygulamada patron Şirketi yatırımcısı ile güven yitirilmiş ilişki sağlaması gereken zat sıfır gitsin Çelebi yatırımcı ilişkileri sorumlusu D...beyden örnek alsın bir keresinde Hindistan ‘dan konuştuk ve sorum nazikçe cevap buldu.Sonuç itibarı ile Sayın Hayek Vertu bu iki arzın dışında çok şey yapabilir kurumsal olup yatırımcısını da dahil ettiği bir ortak çalışma yakalarsa,çok değerli ortaklıklar yapabilir Asya Pasifik ülkelerde,yenilenebilir enerji alanında
    Gelelim diğer sorunuza ben Carefoursa nın takibindeyim Arsa konusu var Sanayi şirketlerinden Cusan,çimentoda Aslan bunlar bana göre primsiz.Şimdilik sorunuzu bu kadar yanıtlamış oldum.Bol kazançlar😀

3. Cevap biraz renkli oldu😀cevabım sorunuzun altında😀Bol kazançlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sn. emekli777

😊primsiz olmak başka bir şey, ben size en az 10 adet bedava şirket sayabilirim.

ben beklentisi olup, bu isten ciddi gelir elde edecek sirketlerden bahsediyorum ?

arti kurumsal zeka konusunda, cok da kotu olduklarini dusunmuyorum. ornegin bu iki yazilim sirketine ve ozellikle pamukova enerji ve turevlerine yapilan yatirim kayda deger. gol yedikleri noktalarda olmus ama ticarette kar zarar kardes derler

ama musteri iliskileri baglaminda eksiklikleri olabilir dogrudur. ama 5,50 lerden 2.25 lere gelmis bir hissenin sahibi olarak da yatirimci ile karsilasmak zordur😊

5. Bugün de eksiden kapatır diyorum. Ne dersiniz?

6. Sayın Hayek;
    Yatırımcı ilişkileri diri olmalı hertürlü şartlara dayanıklı olmalı adam başarılı değil bu konuda birikimim var, şirket oradan başlamalı orada en az iki yabancı dile vakıf bir profesyonel olmalı tabiki görevi sinirli borsa yatırımcılarına cevap vermek olmamalı bu konu biraz uzun.

Vertu kurumsal zekasından çok karar alma ve uygulama mekanizması gördüğüm ağır ve yatırımcısının güvenini yitirdi şahsen ben bu hissenin kumar hissesi haline gelmesinden endişeliyim içinde pırıl pırıl şirketlerimiz var Vertu nun borsadaki haline bakınız.Size bahsettiğim şirketler sorunuza tam da cevaptı benim cephemden.😀

7.  Alıntı Originally Posted by kaantarik Yazıyı Oku
    Bugün de eksiden kapatır diyorum. Ne dersiniz?
    😀 Çok haklısınız Sn.Kaantarik maalesef komikler becerileri oranında tahtada eğleniyorlar,sipalilerini alsınlar bakalım Vertu şirketi ,hissesinin bu kadar irrite hal almasından memnunmudur.Artık kimse cahil değil.

8.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

ya da soyle sorayim, vertu bu beklenti ve kar ile hareket etmezse baska elinde ne kaliyor kisa vadede ��??

bende bir soru sormak istiyorum verus holdng 1,5 milyar tl den işlem görür iken bu nasıl 100 milyonlarda sürünüyor , 15 te 1 i

bunlar aynı iştiraklere sahip değiller mi

pamukova elektriktrikte vertunun daha çok payı var %51

Sayfa 271/650 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •