Sayfa 278/690 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Al gülüm ver gülüm yapıyorsa müşteri bulmaya çalışıyordur. Cenk herhalde elindekileri çıkmaya niyetli böyle yapıyor

2. Mahsunla Cengo tepişiyor altta küçük yatırımcı eziliyor. Bu arada econumut nerelerdesin? Hiç sesin çıkmıyor. Yoksa sende mi sattın?

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Gözdağı mı veriyorlar? Bize sökmeyeceğini artık anlamış olmaları lazım.. Zaten belli ki gözdağı bize değil, Mahsum Özel’e.. onda da imkan var neden kullanmaz bu imkanı? Battı balık yan gider deyip gemileri yakmak lazım..en basiti Olağanüstü genel kurulu toplar ve YK ibrasında olumsuz oy herşeyi çözer .. öte yandan geçen yıldı sanırım ana sözleşmede bazı değişiklikler yapılıp kayıtlı sermaye tavanı falan değiştirilmişti.. Az buçuk parası olsa Cengaverin Mahsum Özelin payını %5in altına düşürecek oranda YK üyelerine tahsisli sermaye artırımı yapar ve bu yolla Mahsum Özel tehdidinden kurtulur.. Ne diye oyun oynar Cengaver anlamış değilim.. Ağzımı bozduracak en sonunda , başlıycam!! oynayacağı oyuna
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

120 bin işlem oldu..

Sayfa 278/690 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •