Sayfa 179/652 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon
Arama sonucu : 5209 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by killer Yazıyı Oku
    keko sen bir susan. papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamasan ne güzel olur
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kaçtan yerine koymayı düşünüyorsunuz dostum ?? daha aşağıdan malınızı yerine koyabilirseniz bence büyük başarı sağlarsınız...tradeyi başarabilen herkesi ben alkışlarım...
    Piyasaya gore hareket

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by killer Yazıyı Oku
    keko sen bir susan. papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamasan ne güzel olur
    Bu şahıs tam bir kriminal vakadır ve maaşlı dır.
    Yüzüne tükürsen yarabbi şükür der yalnız değildir 5 veya 6 hesabı daha vardır... Site yönetiminin ve spk nın dikkatine

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

4.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Bu şahıs tam bir kriminal vakadır ve maaşlı dır.
    Yüzüne tükürsen yarabbi şükür der yalnız değildir 5 veya 6 hesabı daha vardır... Site yönetiminin ve spk nın dikkatine

ironi = inori
    işkembeden uydurma dostum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. daha fazla olmaz şahsı burada ekstremi yapıştırırsam utanıp özür dileyecek misin ?? ben topiklere yeni yazan birisi değilim...on yıl oldu...bu güne kadar tek nicim ve tek hesabım oldu...hiç kimseye de hizmet etmedim...beni tanıyan zaten tanıyor...tanımayan da zamanla tanıyacaktır...topiklerde yaptığımız yorumlardan dolayı kazanmışsanız bir dua etmeniz yeterlidir ama kayıp etmişseniz de bedua etmeyin yine yeterlidir...bu hisse şu anda çift dibe doğru iniyor....1,51-55 aralıkları yada bana en göre maxsimum 1,44 seviyelerinde çift dip yapmak isteyecektir...bu formasyonu yaptıktan sonra hissenin endeksi de gözeterek biraz da agresif bir çıkış yapmasını bekliyorum...maliyeti yukarıda olanlar olası çift dip seviyelerinden bence maliyet düşürebilirler...

çıkış potansiyeli olmayan hiç bir hissenin topiğine yazmam...gentaş şu anda düşen endeksin etkisindedir...temel rasyolarında bir leke yok...

6. bizim ömrümüz bu tür çıkış ve inişleri çok gördü...sonradan neler olabileceğini az çok tahmin edebiliyoruz...hisse biraz geriledi diye insanları zan altında bırakmak doğru değildir...ben bir ky yım ve onların arasından da çıktım...ben dostlarım ile var oldum...ben onları seviyorum onlar da beni....

7. Patronun adamları geziyor olabilir burda dikkatli olun

LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. kimseyi gaza getirmeye gerek yok. bist kendine gelmeden herhangi bir kagitta ky alımı ancak olumsuz etki eder

Sayfa 179/652 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •