Artan

313,50 10 18:10
116,60 10 18:10
302,50 10 18:10
1,65 10 18:10
17,18 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

63,45 -10 18:10
170,10 -10 18:10
105,70 -9.97 18:10
91,30 -9.96 18:10
2,45 -9.59 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.964.740.488,98 18:10
7.539.519.803,25 18:10
7.007.974.402,66 18:10
6.485.553.808,86 18:10
6.227.090.826,13 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 490/636 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590 ... SonSon
Arama sonucu : 5083 madde; 3,913 - 3,920 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1.  Alıntı Originally Posted by SESBA Yazıyı Oku
    Bize yazmış olduğunuz yazının bir örneğini atarmisiniz bende bişeyler kaleme alıp yazacaktım hiç olmazsa sizin düşüncelerinizi aralar a serpistire bilirim
    Bimer e sikayet dilekcemde kendimi tanittim,6 kusur senedir Emkel sakladidimibelirtti.Yillardir hissenin baskilandigini,bilancolarla oynandigini ,enson bilancoda 50 milyon cir,3 milyon zarar aciklandigini,patronun bilanco oncesi satis yaptigini,icerden bilginin kotuye kullanildigini yazdim.inceleme yapilirsa bulgularin ortayacikacagini vs yazdim.Ky yillardir somuruldugunu belirttim.Lutfen gecmis sayfalarda Yatirimci X,keskinalini yazilari var.Bakin oralara.KEPEZİ dikkate almayinnn.Lutfen herkes sikayette bulunsun.Bari bu kadarini yapalim

2.  Alıntı Originally Posted by Serhatediz Yazıyı Oku
    Bimer e sikayet dilekcemde kendimi tanittim,6 kusur senedir Emkel sakladidimibelirtti.Yillardir hissenin baskilandigini,bilancolarla oynandigini ,enson bilancoda 50 milyon cir,3 milyon zarar aciklandigini,patronun bilanco oncesi satis yaptigini,icerden bilginin kotuye kullanildigini yazdim.inceleme yapilirsa bulgularin ortayacikacagini vs yazdim.Ky yillardir somuruldugunu belirttim.Lutfen gecmis sayfalarda Yatirimci X,keskinalini yazilari var.Bakin oralara.KEPEZİ dikkate almayinnn.Lutfen herkes sikayette bulunsun.Bari bu kadarini yapalim
    Ben yatırımcı x yazılarını beğeniyorum sayın yatırımcı da sizin gibi örnekleri güzel dile getiriyor
    Bende cimer ve bimer e yazacagim

3.  Alıntı Originally Posted by Serhatediz Yazıyı Oku
    katılıyorum,bu tarz şikayetler bi dahaki bilançonun kantarın topuzunu kaçıracak şekilde makyajlanmasına engel olabilir.bende kendi adıma yazacağım.Yazılacak konuları bir kaçını bende daha önce yazdım sorulacak sorular yatırımcı x ve diğer entrylerde var bunlardan bazıları -fiili stok sayımı,abartı derece grup şirketlerinden alınan ve şişirilen giderlerin gerçek olup olmadığı , bilanço öncesi hisse satışı,yabancı alımı gibi gösterilen alışlar vb. en azından şirket yönetimi yatrımcın herşeyin farkında olduğunu ve bir dahi sefere maliye veya spk denetimi vb karşılaşma ihitmaline karşı daha dikkatli olmasına neden olabilir.

4. Yazdığım yazının bir örneğini sirkete yollayacagim alsın ana..........kapak yapsın bu kadar giren çıkanı çok olunca kapatması lazim

5. SUnuda soyleyeyim sirketide aradim.YATİRİMCİ İLİSKİLERİ SOR.Murat ile gorustum.Benzer seyleri soyledim.savunmaya gectiysede sonra dinlemede kaldi,agzima geleni saydim.Lutfen sizde arayin.Patrona iletir eminim

6. Bende konuştum adam a bende dedim patronun hisse satması ni bunun bu kadar yüklü bir satış olduğunu hemde bilanco nun açıklamadan önce bu şekilde yapmasının mantıklı bir sebebini sordum öyle gerekiyordu diye bir cevabı oldu sonra elinizdeki stokları nasıl eriteceksiniz diye sordum adam 10 aydan itibaren fatura kesiyoruz dedi ayrıca tedaş la sıkıntılarını gidermeye çalıştıklarını söyledi sonra sustu ben söyledim o dinledi senin yerinde olmak istemezdim kayış gibi olmuşsun dedim patrona soyluyeceklerimizi sen dinliyorum dedim bu kadar konuşmayi ve küfürü dinlemeye ne kadar para alıyorsun dedim ama bunları cimer eve bimer e yazacam dedim patronun a söylersin artık diyip kapadim

7. bu ne sikim hisse aq her gün düşen hissemi olur bu hissenin sahibi hangi o... çocuğu önce sizi borsaya sokanın anasını sonrada sizin *****zı sikmek lazım ben böyle bişey görmedim nizami her gün düşüyor yuh aq yuhhh...

8.  Alıntı Originally Posted by SESBA Yazıyı Oku
    Bende konuştum adam a bende dedim patronun hisse satması ni bunun bu kadar yüklü bir satış olduğunu hemde bilanco nun açıklamadan önce bu şekilde yapmasının mantıklı bir sebebini sordum öyle gerekiyordu diye bir cevabı oldu sonra elinizdeki stokları nasıl eriteceksiniz diye sordum adam 10 aydan itibaren fatura kesiyoruz dedi ayrıca tedaş la sıkıntılarını gidermeye çalıştıklarını söyledi sonra sustu ben söyledim o dinledi senin yerinde olmak istemezdim kayış gibi olmuşsun dedim patrona soyluyeceklerimizi sen dinliyorum dedim bu kadar konuşmayi ve küfürü dinlemeye ne kadar para alıyorsun dedim ama bunları cimer eve bimer e yazacam dedim patronun a söylersin artık diyip kapadim
    SN SESBA yatırımcı danışmanı kişi 10. AYDAN İTİBAREN fatura kestiklerini mi söyledi yoksa ben yanlış mı anladım yazınızdan.

Sayfa 490/636 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •