Sayfa 531/916 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 4,241 - 4,248 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1.  Alıntı Originally Posted by milagras Yazıyı Oku
    galip mallar virmanlı genel takasta yol
    Virmanlı ne oluyor hocam lotları diğer aracı kuruma falan mı yolluyor nasıl oluyor bu iş konuya yabancı olduğumdan soruyorum. Düşüş başından beri sorguluyorum aracı kurum bilgilerini satan metro değil diğerleri.

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Cuma günlerini galip sever ve taban yapabilir diye yazmıştım ama bu kadar düşüşten sonra bugün bu kadarını da yapmaz diyede düşünmüştüm. Şimdi neden taban yaptığını anladım. Burada bayağı ky birikmiş. Şu 3-4 sayfadir yazan arkadaşlar sanırsam 4 lerden atlamışlar. Şimdiden geçmiş olsun diyelim. Yine de aldığınız fiyatları galip size son kez gösterebilir. Ama ne yazık ki 5 üzerinde alanların çok uzun bir süre orayı goreceklerini sanmam.zira bugün onlara son şanslarını verdiğini düşünüyorum. Yeni girenler için açığa satanlar için temerrutün açılacağı gün çok önemli. Büyük bir ihtimalle bu salı günü olacak. O gün açıkları kapatmak için alım yapmak zorundalar. Bu da en az % 10 demek. Kisaca bu hisse 4, 5 ve biraz üstünü son kez görebilir. Bence verilecek fırsatları iyi degerlendirin ve sakın acgozluluk yapmayın. Ha dediğim gibi mucize bir haber olursa ancak o zaman işler değişir. Ytd

3. Gedik, tacirler, global son bir haftada 17 milyon lot satmışlar toplamda

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. ya abicim metro 3 hafta once elidekk lotlari virmanladi 20 milyon lot aldi dagitti 9 mil deniz bank 2 mil gedik 2 mil yatirim fonlari 3 mil globalde vardi farkindaysaniz tacirlerde mal yok oraya takasladi metrodan aldi denizdeki mali verdi globalden verdi gun icinde virmanlayip satti iki gun sonr takaslari gorursunuz bu yatirim fonlarinda gedikte glabalde yatirim fonlarind bi bok kalmadi afedersiniz ama durum bole

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. zaten yükselişe 2.10 da başlamış. öncesindeki takaslarda bahsettiğim aracı kurumlardan pek yüklü alım yok.

Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Şimdi bakalım kimmiş o açığa satanlar ve maliyetleri neymiş. Şifreyi çözelim. [emoji6]

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
    Ahhh ahhh aselde de sevindik sonra 39 dan 32 ye geldi. Yani yorum sizin...

ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bu bankanın gerçek değeri konusunda bir fikriolan var mı ? Pd/DD oranı 3 lerde galiba. normali 2 civarı sanırım. yani daha düşer mi dersiniz ?

8. Bu arada takaslara bakılırsa Galip in mal boşalttığı konusuna katılmıyorum.

Kesinlikle YTD.

Sayfa 531/916 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •