mal bosaltiyor sen takaslari iki gun geriden gorucen adam seans icinde virmanlayip veriyor sen saniyon metro 2 mil almis ama denizden 6 milyon basmis
SM-E500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mal bosaltiyor sen takaslari iki gun geriden gorucen adam seans icinde virmanlayip veriyor sen saniyon metro 2 mil almis ama denizden 6 milyon basmis
galipin islem yaptigi bas araci kurumlar metro seker global yatirim fonlari marbas gedik deniz yat bakin bugun globden gedikte. 5 6 mil vermis gostermelik metrodan almis millet metro aliyor diye atlamis metro yukari giderken atlatlar metro asagiya giderken atlarlar niye metro aliyor bilmiyorlaki metro her seans 3 milyon aldi virmanladi aldi virmanladisimdi virmanladigi en buyuk lot olan deniz global yatirim finlarindan veriyor simdi siz bakicamiz denizin elinde 9 milyon var iki gun sonra 0 cunku gercek takas iki gun sonra
Arkadaþlar takas analizinde kim ne yapmýþ anlamýyorum bilen varsa bir sorum olacak : Virmanlama dediðiniz nedir lot aktarýmý mý ? Aracý kurumlar almýþ olduðu lotlarý baþka kuruma lot olarak aktarabiliyor mu ? Þimdiden yanýtlayana teþekkür ederim.
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýki parça halinde bakmak gerek, ilki 8,56 civarýný gördüðü 10.10 tarihine kadar, o arada tahta açýða satýþa & kredili iþleme ekim sonuna kadar kapandý. + o ara açýkta bir dünya kiþinin canýný yaktýlar (Tam rakamý hatýrlamýyorum, yaklaþýk 1000 lot için 3 günlük 2 k TL ye ödünç senet arýyorlardý). Parayý o þekilde kazandýlar.
Sonrasýnda 5 kusurlardan baþlayýp 9 lara çýkan & oradan 4 lere gelen hareket. O hareketin ortalamasý yakaþýk 6 küsurlar..
Þimdi baktým da p.tesi 9,65 ten baþlayýp cuma günü 4, 03 e kadar olan düþüþün bir tek açýklamasý vardýr. O da galip. Onun dýþýnda bunu kimse yapmaz yapamaz. Vay gaddar vay. Ytd
Bir kagit ayni gun icin hem tavan hem taban olursa o kagittan hayir gelmez.
Eski borsacilar bunu iyi bilirler.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer Ýmleri