Sn Mohikan Elliot için önerebileceğiniz kitap yada döküman varmı dır...
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Mohikan Elliot için önerebileceğiniz kitap yada döküman varmı dır...
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolarda yön yukarı, bunu ilk sayfalarda saydık zaten... 3.94 dolarda köprüden önceki son çıkıştır...
Borsa konusunda da ilk sayfalarda paylaşım yapmıştık.
BIST;dolarla ve daha da önemlisi faizle olan korelasyonunu kaybetmiş durumda. Ama bu durum tamamen illüzyondur...
Borsada parlak bilançoların nedeni KGF aracılığı ile kullandırılan kredilerdir, bunların önemli kısmı dönmeyecek batık kredilerdir.
Bankalar (özellikle kamu bankaları) bunun riskini taşımaktadır.
Bu yapılan işlem; devasa özel sektör döviz borcunun KGF marifetiyle kamu (devlet=millet) borcu haline getirilme operasyonudur. Yani şirketlerin borcunun millete yıkılmasıdır, borç transferidir.
Yapılan borç transferi, uzun vadede, devlete 2001 yılından daha fazla bir yük getirecek gibi görünmektedir.
Rıza Zarrab'ın mahkemesi bankalara ayrı bir darbe daha vuracak gibi görünüyor, ama bu mahkeme süreci kısa sürede bitmez diye düşünüyorum...Bu pilav daha çok su kaldıracaktır....
Faizler yükselmeye devam edecek, borsa er geç buna ayak uyduracaktır. Bunun tersi eşyanın tabiatına aykırıdır.
DUHUL : 1999
Bazan uzun vade trendler böyle biter...
2 günde %40 düşer, satamazsın. Uzun vadeli bile beklesen zarar çıkmaz...
40'lı rakamlardan Aselsan alanlar uzun vadeli yatırımcı olmuş durumda...
Dünya borsaları da benzer bir balon oluşturmuş durumda...
Onlarda da Aselsan'a benzer bir dönüş bekliyorum...Belki bu ay belki bir kaç ay sonra...
DUHUL : 1999
Sayın Mohikan, başın sağolsun yavrunun mekanı cennet olsun yavrun şefaatçin olsun inşallah. İnan sen yavrunun rahmete kavuştuğunu söylediğinde bizimde içimizden birşeyler koptu. Allah sonumuzu hayretsin.
Mohikan abi YUNSA'yı teknik olarak nasıl görüyorsun? Sence dip 3.80 midir yoksa 3.60 ları da dener mi? Maliyet düşürmek için alım noktasına karar veremiyorum. Fazla atacak kurşunum da yok :/
ayin Mohikan rica etsem link bilgisayar , arena bilgisayar ve avod gıda için sayım alabilirmiyim.
Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cezalı olduğum için yeni giriş yaptım.Mohikan Bey tekrar Allah sabır,güç ve metanet versin.Mekanı cennet olsun.selamlar
Yer İmleri