Sayfa 281/429 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1. Kağıtta destek direnç olmadığı gibi gap map hikaye dolaşımdaki hisse az olduğundan adamlar istediği gibi oynuyor. Aç bir grafik nerden çizersen çiz tutturamazsın, CCI,RSI hepsi hikaye.Formasyonu hiç yok.Borsa koduna neden girmiş onu da bilen yok.Acaba Vakıfbank'ın böyle bir şirketi olduğundan haberi var mı? 😁😁😁

2.  Alıntı Originally Posted by drk76 Yazıyı Oku
    2.20 ile 2.3 arası malları mi aldım bu 3. Tur ilkinde 1.15 maliyet 1.95 satış 2. 1.50 maliyet 3.2 satış 3. De 2.25 maliyet en az 3.5 satış iyide mal var satınca kaç lot olduğunu sizlerle paylaşacağım vakfn yolun açık olsun sen ne imiş sin be kardeşim
    Usta kaçıncı tura gireceksin 1,60 alış 2,50 satış mı?

3.  Alıntı Originally Posted by drk76 Yazıyı Oku
    İsterseniz çalıştığınız aracı kurumu arayınız 1.60 GAP ini sorgulayın ben sizler için söylüyorum geri çekilme ler
    Teknik düzeltmek için fırsattır bu hafta bir çok hissede bu gerceklesiyor
    Yardım severlik.

4. vay be beni batıran kağıt 2.85 de satıp çıkmıştım çok büyük zarar ile çıkmıştım.. ve 1.80 lere geleceğini yazmıştım. gelmiş 1.80 lere....

5.  Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    vay be beni batıran kağıt 2.85 de satıp çıkmıştım çok büyük zarar ile çıkmıştım.. ve 1.80 lere geleceğini yazmıştım. gelmiş 1.80 lere....
    Bitarafına kına yakabilirsin

MB & Ö

6. Bu hissede dikkatimi çeken bir şey de pek grafikle ilgisi yok.direnç lerde hiç tepki vermedi.umarım dengesiz düştüğü gibi yukarı tepki verir.ya ben bu hissesinin bu kârlılık ile 3 ve üstünü göreceğine inanıyorum. Tabii ki içeri çok bozulmaz ise .

7.  Alıntı Originally Posted by kilecibulent Yazıyı Oku
    Bitarafına kına yakabilirsin

MB & Ö
    bayramlar da kandillerde burada mesaj atar kutlardınız şimdi çok saygısız biri olmuşsunuz.
    sanki hisse benim elimde ben düşürüp yükseltiyorum psikolojisi bozuk...

8. Tüm dostlara iyi hafta sonları bizim piyasada malesef bir algı var iyi bilanço satış kötü bilanço alış vakfn in bilancosu gayet güzel ve güzel gelmeye devam edecek bu sebeplerden dolayı hisse yatırımcılar tarafindan paylaşılmış buda piyasa yapıcı için iyi değil tahtanın aşağı gitmesinin sebebi bu en azından teknik tamamlansın elinde hissesi olan bence paniklemesin kağıt her türlü döner yukari

Sayfa 281/429 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •