Sayfa 364/1001 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Beyler bazı yorumlardan şu fikre kapıldım...Halkbankasında kurum ve kişilerin ayırt edilmesi hemen aklıma şike süreci geldi...bence kurumda çalışanlar emir eri İran ile yapılan bir plan vardı(satışın para olarak ödenmesi-karapara aklama ve rüşvet)ve bu pastadan üst merciler de yiyeceğini yedi şimdi olan emir erlerine olacak, bakalım dava nereye kadar uzanacak...

2.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Erol Mütercim'e göre iç savaş, bölünme, iktisadi ve sosyal çöküş...

İnsanın içi kararıyor.

Aynen felaket tellalları gibi..

Dünyaya meteor çarpacak, yanardağlar dünyanın sonunu getirecek...

Öleceksek ölelim yahu.

Her gün aynı terane çekilmiyor.
    abi bu adam gibiler şhowman böyle aykırı çıkışlar yapacak ki seyredilsin.programlara çıkıp çorba parası alacak
    elbette bende geleceği çok karanlık görüyorum.hatta yaşım genç olsa gitmeyi çok ciddi düşünürdüm.

3.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    abi bu adam gibiler şhowman böyle aykırı çıkışlar yapacak ki seyredilsin.programlara çıkıp çorba parası alacak
    elbette bende geleceği çok karanlık görüyorum.hatta yaşım genç olsa gitmeyi çok ciddi düşünürdüm.
    Hiç bişi olmaz kardeşim bu ülke çok badireler atlattı,ne yandaş kanalları ne de bu kulağına fısıldanan adamları seyredin,gazete okumayın,su akar yolunu bulur.bu ülkenin insanları sağduyuludur,o arzuladıkları bölünmede,iç savaşta asla olmaz,Türk insanı buna izin vermez,bu oyuna gelmez.

4. Nereye gidecen kardeşim,göçmen derler,vatansız derler,moktan işler de çalıştırırlar şikayet edemessin,kendi çöplüğün de öt.

5. Dolarada çok güvenmeyin bir gece yarısı ppk yı toplayıp 5-10 puan faiz artırdılar mı,sen gör doları,bunlar hep yaşandı.önemli olan günü kurtarmak değil mi.

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Amerika'daki basın açıklamaları iyi incelendiğinde mahkemenin Halkbank'ın kurumsal şahsiyeti değil *sadece* kişiler üzerinde yoğunlaştığı dikkat çekiyor. Hatta bu kişilerin yasalara ve ambargo kurallarına aykırı olarak yaptıkları işlemler delil gösterilerek bu zincir içinde bulunan tüm kişiler ortaya çıkartılıp cezalandırılma yoluna gidiliyor. Anladığım kadarıyla mahkemenin mantığı Banka 1 olarak adlandırılan bankanın ki muhtemelen Halkbank'tan bahsediliyor hangi kişiler tarafından yapılan işlemlerle ambargonun delinmesinde kullanıldığı araştırılıyor. Benim tutanaklardan çıkarttığım sonuç Amerika'daki mahkeme kurumlar ve devletler yerine bu kurumlarda ve devletlerdeki görevlilerin yaptıkları işlemleri mahkeme ediyor. O nedenle sonuç olarak kurumlar değil kişiler suçlu veya suçsuz bulunacaktır. Mahkeme sona ermeden ve karar verilmeden de şu anda hiç kimseyi suçlu olarak nitelendiremeyiz.

Unutmayalım ki hiçbir sanık ya da şüpheli mahkeme kararını verene kadar suçlu olarak nitelendirilemez.
    Hukuki yönünü bilemem; ancak böyle bir ayrım (kurum - kişi) yapılır ise muhteşem olur ...

Ülkemizin güzide kurumları bazı kötü niyetli kişilerin eline geçmiş ise, kurumun suçu ne ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Zarrab duruşmasına sayılı günler var. iktidarın telaşı, beni korkutuyor. gündemi değiştirmek için yapabileceklerinden gercekten korkuyorum. allah korusun.

8.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Hukuki yönünü bilemem; ancak böyle bir ayrım (kurum - kişi) yapılır ise muhteşem olur ...

Ülkemizin güzide kurumları bazı kötü niyetli kişilerin eline geçmiş ise, kurumun suçu ne ?
    Son gelen mahkeme tutanaklarından böyle bir yaklaşım sezinledim. Halkbank hisselerinin ciddi anlamda yükselmesi de tutanakları borsa yatırımcısının da benzer yorumladığını gösterebilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 364/1001 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •