Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    bu bizim şahenk efendi kendi isteğiyle mi yöneti kurulu başkanlığını bıraktı. 1-2 ay önce
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bu bizim şahenk efendi kendi isteğiyle mi yöneti kurulu başkanlığını bıraktı. 1-2 ay önce
    Bu konuda biraz detay alabilirmiyiz başkanım..

3.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    doğuş holding sahibi ferit şahenk garanti bankası hisselerini sattı (başkanlığa devam ediyordu bildiğim kadarıyla) ve ardından 1-2 ay öncede yönetim kurulu başkanlığını bıraktı. benim bu konuyla ilgili şahsi görüşüm, geçtiğimiz aylarda başbakan dahil bir çok yüksek mevkilerdeki kişilerin yurtdışına yatırım yaptığı haberleri dolaşmıştı. hollanda gibi. az bir araştırma yaparsanız internette konuyla alakalı haberlere ulaşabilirsiniz. bunlardan biri ismi geçmemesine rağmen (yada bana denk gelmedi bilemiyorum) ferit şahenk diye düşünüyorum. bu arada yatırım dediğime bakmayın kaçış diyelim özellikle maddi varlık kaçırma. şahsi görüşümdür, komplo teorisi komplo teorisi deniyor ya buda benim komplo teorim. şahsen milyonlarım olsa ve bu kadar tanınsam (özellikle siyasi/ihale vb. ) bende milyonlarımı türkiyede tutmazdım
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

4.  Alıntı Originally Posted by joeyramone Yazıyı Oku
    doğuş holding sahibi ferit şahenk garanti bankası hisselerini sattı (başkanlığa devam ediyordu bildiğim kadarıyla) ve ardından 1-2 ay öncede yönetim kurulu başkanlığını bıraktı. benim bu konuyla ilgili şahsi görüşüm, geçtiğimiz aylarda başbakan dahil bir çok yüksek mevkilerdeki kişilerin yurtdışına yatırım yaptığı haberleri dolaşmıştı. hollanda gibi. az bir araştırma yaparsanız internette konuyla alakalı haberlere ulaşabilirsiniz. bunlardan biri ismi geçmemesine rağmen (yada bana denk gelmedi bilemiyorum) ferit şahenk diye düşünüyorum. bu arada yatırım dediğime bakmayın kaçış diyelim özellikle maddi varlık kaçırma. şahsi görüşümdür, komplo teorisi komplo teorisi deniyor ya buda benim komplo teorim. şahsen milyonlarım olsa ve bu kadar tanınsam (özellikle siyasi/ihale vb. ) bende milyonlarımı türkiyede tutmazdım
    nusreti amerikaya bu yuzden mi yolladi acaba ?

5.  Alıntı Originally Posted by joeyramone Yazıyı Oku
    Neden hollanda peki ???
    Eskilerden Kim Kaldı Şu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by joeyramone Yazıyı Oku
    Ferit ile bi isim daha vardı hatırlayamadım şimdi. yazın haberi idi. İngiltere'de banka kurmaya çalışıyorlardı.
    Bir de ülker de ingiltere de pladis diye çatı şirket kurup tüm şirketleri bunun altında toplamıştı....

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    reza ile alakası var mı diye soruyorum malum 5 bankadan biri yonce ve yoncanın sahibi abd liler
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    reza ile alakası var mı diye soruyorum malum 5 bankadan biri yonce ve yoncanın sahibi abd liler
    1 Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) 49.85
    2 Doğuş Holding 0.05
    3 Others 50.1
    Total 100.00

Büyük pay ispanyollarda gözüküyor. %0.05 doğuş holding, gerisi borsada. Amerikalıların hissesi varsa ancak borsaya açık kısımda olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •