-
Bir sonraki maçınız cuma günü cska deplasmaninda.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
yazık oldu ama bu sene eski gücümüzde değiliz.
bir halt olacağı yok.
-
Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 2017-2018 sezonu 8. maçında Rusya temsilcisi CSKA Moskova’ya konuk oluyor. 17 Kasım Cuma günü TSİ 20:00’de Mega Sport Arena’da oynanacak mücadele beIN Sports3 kanalından canlı yayınlanacak.
bir halt olacağı yok.
-
Kalinic ve Dixon gelse biraz toparlaniriz rotasyon olmayınca zor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Basket takımda bir acayip oldu.. Cska deplasmaninda ilk yari bir ara 18 sayı fark aç ama devreye 5 sayı farkla gir. Son 1 dk 5 sayı ondeyiz kenardan topu oyuna soksak mac bitti yapamıyoruz dönüşte 3 sayı ve faul.. Donuste faul yapiliyor 2de 2 atsak mac bitti 2de 1 attık mac uzatmaya gitti.. Bakalım sonuç ne olacak..
-
Kazandık !!! Melli'nin uzatmanın bitmesine 0.3 salise kala tipledi ve kazandik ! Cska 93 Fenerbahce Doğuş 95
-
Cska'ya 2009'dan bu yana Rusya'da yenilmiyoruz ! Son yenilgimiz Obradovic Cska basinda İtiudis ise yardımcısı olduğu zamandı.
-
bugün muhakkak kazanmalıyız.
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri